Ajankohtaista

5.9.2011 12.48

Ohjaamo - Tietoa opiskelusta ja työelämästä

Uusi palvelu aloittaa alueella

Ohjaamo tukee urapolkuaan suunnittelevia, koulutuksesta kiinnostuneita asiakkaita valitsemaan monipuolisesta tarjonnasta heille parhaiten soveltuvaa koulutusta sekä auttaa kehittämään uranhallintataitoja. Ohjaamo tarjoaa aikuisille, yrityksille ja maahanmuuttajille neuvontaa ja tukea kohti työelämää. ”Mietitkö opiskeluasioita, jumittaako opiskelu, suunnitteletko uranvaihtoa? Onko opiskelut loppuneet, mutta työpaikka uupuu? Näitä kysymyksiä heitämme ja toivotamme asiakkaat Ohjaamoon”, kertoo Opin Ovi Osaamiseen hankkeen aluekoordinaattori Marja Terttu Palviainen Hyria koulutuksesta.


Neuvontaa ja ohjausta aikuisille on tarjolla Hyvinkään, Riihimäen ja Nurmijärven sekä Rajamäen Ohjaamoissa.


Ketkä ohjaamoon takana?
Hyria koulutuksen hankkeet Opin Ovi Osaamiseen, KoutsiHäme ja Mosaiikki suunnittelivat ja käynnistivät Ohjaamon.  Euroopan sosiaalirahasto (ESR), Uudenmaan ja Hämeen ELY-keskukset ovat hankkeiden rahoittajina.

Ohjaamossa palvellaan kaikkia, jotka tarvitsevat apua elämän solmukohtien avaamisessa, kuten opiskelupaikan ja/tai työn löytämisessä. Ohjaamo auttaa myös paikallista elinkeinoelämää: tiedottamalla, neuvomalla ja ohjaamalla yrityksiä muun muassa työllistämiseen liittyvissä kysymyksissä ja tarjoamalla rekrytointitukea.


Missä Ohjaamo on?
Palvelu on maksutonta kaikille ja yhteyden Ohjaamoon saa käymällä Hyvinkäällä, Torikatu 18 (käynti Tallimiehenkadulta), huone A103. Riihimäellä, Käräjäkatu 2:ssa tai Nurmijärvellä Kuokkalantie 2 tai soittamalla 010 806 891. Ohjaamoa voi lähestyä myös sähköpostilla: ohjaamo(at)hyria.fi.


Ohjaamon sähköiset palvelut, puhelin ja sähköposti ovat avoinna arkipäivisin klo 9.00 - 15.00 ja henkilökohtainen palvelu ti-to klo 12.00 - 15.00. Nurmijärvi sopimuksen mukaan.


Lisätietoja

Hyria koulutus

Opin Ovi Osaamiseen-projekti

aluekoordinaattori Marja Terttu Palviainen

Puh. 040 528 0980,

marjaterttu.palviainen(at)hyria.fiPalaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.