Ajankohtaista

16.4.2018 14.52

Mitä ajattelit tehdä loppuelämäsi?

Hyvinkäällä, Kauppakeskus Willa, HyriaPiste, keskiviikkoisin 16.5 - 30.5. klo 18 - 20

Riihimäellä, Kauppakeskus Atomi, Protoni, torstaisin 17.5. - 31.5. klo 18 - 20

 

Kurssi on suunnattu aikuisille, jotka pohtivat tulevaisuuttaan ja mahdollisuuksiaan suuntautua uudelle alalle. Kurssi sopii kaikille alanvaihdosta haaveileville – niin vaihtelua kaipaaville kuin niillekin, jotka työttömyyden tai muun syyn vuoksi miettivät uutta uraa. Tavoitteena on antaa taustatietoa ajatustyön ja päätösten tueksi sekä rohkaista omien unelmien toteuttamiseen. Voit osallistua kaikkiin iltoihin tai vain niihin, jotka sinua erityisesti kiinnostavat.

 

Kurssien ajankohdat ja sisältö:


16.5. Hyvinkää/ 17.5. Riihimäki

Mitä uudelle uralle lähteminen tarkoittaa ratkaisuna? Mitä muutos käytännössä vaatii ja antaa? Kuinka elämäntilanne vaikuttaa ratkaisuihin? Mukana illassa on aikuisena opiskelleita ja alaa vaihtaneita kertomassa omista kokemuksistaan ja antamassa vinkkejä.

23.5. Hyvinkää / 24.5. Riihimäki

Millaisia vaihtoehtoja on olemassa ja mistä pitäisi aloittaa? Erilaisten opiskelumahdollisuuksien esittelyä eri koulutusasteilta: koulutustarjontaan ja eri opiskelutapoihin (esimerkiksi monimuoto- ja verkko-opinnot) tutustuminen. Millainen tapa opiskella sopisi minun elämäntilanteeseeni? Mukana illassa on oppilaitosten edustajia kertomassa koulutuksista sekä antamassa vinkkejä tavoitteen saavuttamiseen ja aikatauluttamiseen.

30.5. Hyvinkää / 31.5. Riihimäki

Mitä teen, kun löysin kiinnostavan vaihtoehdon? Käytännön toimia, joihin alanvaihtajan tulee ryhtyä suunnitelmansa toteuttamiseksi. Lisäksi tutustutaan eri vaihtoehtoihin opintojen rahoittamiseksi. Mukana illassa on opintojen rahoituksen asiantuntijoita.

 

Kurssin vetäjänä toimii Tapio Piilola, lisäksi mukana kussakin illassa on aiheen asiantuntijoita.

Ilmoittaudu mukaan tästä


Lisätietoja:

Kouluttaja Tapio Piilola
tapio.piilola(at)hyria.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.