Ajankohtaista

2.3.2018 12.40

Mahdollisen lakon 5. - 9.3.2018 vaikutukset Hyrian toimintaan

Opetusalan ammattijärjestö OAJ, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ja Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto JYTY ovat antaneet lakkovaroituksen, joka koskee yhdeksää Etelä-Suomessa toimivaa ammatillista oppilaitosta. Lakkovaroituksen taustalla ovat työehtosopimusneuvotteluihin liittyvät näkemyserot.

Mahdollisen lakon kesto olisi viisi arkipäivää ma - pe 5.- 9.3.2018. Mahdollinen lakko vaikuttaa myös Hyrian toimipisteisiin ja toimintoihin. Lakko toteutuu, ellei uutta työehtosopimusta synny 4.3.2018 klo 24.00 mennessä.

Opiskelijoille ja huoltajille:

Jos lakko alkaa, se tulee vaikuttamaan osaan Hyrian ensi viikon koulutustoiminnasta. Tiedotamme opiskelijoita ja huoltajia Wilman, Itslearningin ja Hyrian kotisivujen kautta. Seuraathan aktiivisesti tiedotusta!

Työelämälle:

Jos lakko alkaa, opiskelijat suorittavat työssä oppimisensa normaalisti. Mikäli yhteyshenkilö Hyriassa muuttuu, työpaikalle ilmoitetaan siitä erikseen.


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.