Ajankohtaista

5.4.2017 13.21

Maalisarvioinnit

Maaliskuu oli Hyriassa todellinen arviointikuukausi. Kiitos kaikille arviointeihin osallistuneille! Toteutimme Karvin eli Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen opiskeluhuoltoon ja oppimistuloksiin liittyvät arvioinnit ja lisäksi maaliskuulle oli aikataulutettu Hyrian laadunhallintajärjestelmän itsearvioinnit. Arvioinneissa esiin nousseet kehittämiskohteet kootaan Hyrian seuraavaan kehittämissuunnitelmaan, sisältäen myös laatupalkintokilpailun palauteraportin sekä Verkkoaivoriihi-kyselyn kehittämiskohteet. Lisäksi osa kehittämisideoista on jo huomioitu suoraan mm. toimintojen suunnittelussa.

Hyrian laadunhallintajärjestelmän itsearvioinnit toteutettiin kevennettynä, peilaten kevään 2015 itsearviointien tuloksia. Perustehtävien laadunhallinnan osio kattoi Hyrian koulutustoiminnan kokonaisuutena ja siihen osallistui rehtorien ja koulutuspäälliköiden lisäksi myös mm. eri alojen opettajia ja kouluttajia. Omat arviointilaisuutensa pidettiin lisäksi johdon, henkilöstön ja opiskelijoiden tukipalveluiden osalta. Hyrian laadunhallinnan HYTTI-työryhmä kokoontui arviointia ja parantamista käsittelevään arviointisessioon. LARK6-hankkeen kautta saatiin itsearviointien suunnitteluun Opetushallituksen rahoitusta laadunhallinnan kehittämisen rahoista.

Itsearviointiin liitttyi myös opiskelijaworkshop eli opiskelijoiden arviointi- ja keskustelutilaisuus. Siinä teemoina olivat laadunhallinta (pääasiassa opiskelijapalautteet), opetuksen kehittäminen sekä strategiatyö verkkoaivoriihen tulosten muodossa. Opiskelijat pohtivat ja keskustelivat aiheista pienissä ryhmissä.

Tutustu nettisivuillamme lisää Hyrian laatutyöhön sekä laadunhallinnan LARK6-hankkeeseen.  

 

Lisätietoja:

Hyria koulutus, rehtori Ari Orelma, Koulutustoiminnan tuki ja kehittäminen, ari.orelma(at)hyria.fi, puh. 0400 290 890

Hyria koulutus, laatukoordinaattori Juulia Jusli, Koulutustoiminnan tuki ja kehittäminen, juulia.juslin(at)hyria.fi, puh. 0400 884 973


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.