Ajankohtaista

27.11.2012 12.59

Maahanmuuttajaopiskelijat juhlivat itsenäisyyspäivän teemalla

Hyrian Hyvinkään Torikadun yksikössä järjestetään maahanmuuttajaopiskelijoiden yhteinen itsenäisyyspäivän juhla tiistaina 4.12.2012 klo 10.30-13.00 opetus- ja tilausravintola Onnenhatussa.

Juhlassa kaksi opiskelijaa toimii presidenttinä ja hänen puolisonaan sekä yksi opiskelija adjutanttina. Presidenttipari ottaa vastaan kaikki vieraat kättelemällä. Jokainen ryhmä pitää pienen esityksen, tiedossa on laulua, runoja, draamaa ja puhe. Tämän lisäksi paikalle on kutsuttu Hyvinkään kansantanssijat esittämään tanssia haitarin säestyksellä. Ennakkoon on harjoiteltu mm. Maamme-laulu yhteislaulua ajatellen. Presidenttipari avaa tanssilattian valssilla. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Ennen juhlaa opiskelijat piirtävät ja maalaavat aiheesta Suomi. Kuvista koostetaan Onnenhatun seinälle näyttely.

Maahanmuuttajakoulutus Hyriassa

Maahanmuuttajat voivat opiskella koulutuksissamme suomen kieltä, arjen taitoja, tietotekniikkaa, yhteiskuntatietoutta, kulttuurintuntemusta sekä opiskelu- ja työelämätaitoja. Opiskelijat ohjataan sopivaan koulutukseen alkukartoituksen perusteella.

Koulutustarjontamme on monipuolinen, ja koulutukset etenevät tasoittain, jolloin niistä rakentuu tehokas oppimispolku kohti työelämää. Kun opiskelijan suomen kielen taito riittää arkipäivän tilanteista selviämiseen, hän voi tarpeidensa mukaan siirtyä ohjattuun työssäoppimiseen ja työnhakuun tai sopivaan jatkokoulutukseen.

Lisätietoja tapahtumasta

Hyria koulutus
maahanmuuttajakouluttaja
Taru Ikäheimo-Saari
puh. 050 911 9967


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.