Ajankohtaista

22.6.2010 11.25

Luovutussopimus siirtää kiinteistöt Hyrian nimiin

Hyria koulutus, Hyvinkään ja Riihimäen kaupungit, Hausjärven ja Lopen kunnat sekä Hyvinkään-Riihimäen Seudun ammattikoulutussäätiö allekirjoittavat luovutussopimuksen apporttiomaisuudesta Hyvinkäällä Torikadulla 23.6.2010 klo 11.00.


Allekirjoitettavalla sopimuksella siirtyy Hyriaan yhdistyneiden oppilaitosten entisten omistajien omistuksessa olleet kiinteistöt ja tilat sekä irtain Hyrian omistukseen. Sopimuksessa kaupungit, kunnat ja säätiö saavat vastineeksi 22 500 uutta osaketta. Luovutettavien kiinteistöjen ja irtaimen arvo on yli 40M€. Kiinteistöihin kohdentuvia lainoja yhtiölle siirtyy noin 3M€. Kiinteistöjen ja irtaimen luovutuksesta on sovittu kuntien ja säätiön kesken yhtiön perustamissopimuksessa. Omistajakuntien valtuustot sekä säätiön hallitus ovat tehneet päätökset osakkeiden merkinnästä. Kuntien ja säätiön omistussuhteet Hyriasta pysyvät muuttumattomina.Lisätietoja


Hyria koulutus

toimitusjohtaja

Jarno Tuimala

puh. 040 726 5346

jarno.tuimala(at)hyria.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.