Ajankohtaista

12.11.2018 15.16

Luonnosta ammatiksi - Hyria on mukana!

Suomalaisen ruoan ja maaseudun osaamisen puolesta


Hyria on mukana luonnonvara-alojen kampanjassa suomalaisen ruuan ja maaseudun osaamisen puolesta yhdessä 16  oppilaitoksen ja Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliiton kanssa. Luonnosta ammatiksi -kampanja tuo esille luonnonvara-alan ammatteja, suomalaista osaamista, puhdasta ruokaa sekä tulevaisuuden mahdollisuuksia. 

Kampanja toimii yhteistyössä myös maa- ja metsätalousministeriön ruokaosaston hallinnoiman Läheltä parempaa –kampanjan kanssa. Videoille nähdään mm. juontaja Janne Kataja. Videot alkavat näkyä YouTubessa sekä oppilaitosten some-kanavilla. Kampanja näkyy valtakunnallisesti oppilaitosten, MTK:n sekä ministeriön Läheltä parempaa -sivuilla sekä yhteistyökumppaneiden sivuilla.


Kampanjaa tukee myös tubettaja Joona Hellman, joka on laatinut suomalaisesta ruoasta hauskan videon. Voit katsoa sen täältä: https://www.youtube.com/channel/UCsf6UnpihGJ64GKCnj-myQQ.


Oppilaitosten tavoitteena on tuottaa tietoa tulevaisuuden valintoja tekeville nuorille suomalaisesta puhtaasta ruoasta, sen tuotannosta, mahdollisuuksista vaikuttaa ilmastonmuutokseen, luonnonvara-alan ammateista sekä koulutusmahdollisuuksista. Ilmastomuutosasioiden osalla on tärkeä tuoda esille suomalaisten kehittynyt tuotantotapa, teknologia ja osaaminen, jolla ruokaa voidaan tuottaa kestävästi tulevaisuudessakin. Luonnonvara-alalla on hyvä tulevaisuus huomennakin!

 
Luonnonvara-ala tekee tulevaisuutta – yhdessä.


Lisätietoja antaa Hyrian koulutuspäällikkö Hillevi Koivusalo

email: etunimi.sukunimi@hyria.fi.


Katso lisätietoa Luonnosta ammatiksi -kampanjasta täältä:http://virtuaalikyla.fi/luonnostaammatiksi

Katso lisää Läheltä parempaa - kampanjasta : https://mmm.fi/laheltaparempaa.

Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.