Ajankohtaista

15.9.2017 10.48

Lisäämme opiskelijoiden aikuisen ohjauksessa vietettyä aikaa 30%

Viime lukuvuonna tätä laatuaikaa oli keskimäärin 24,2 tuntia viikossa, tänä lukuvuonna laskelmat osoittavat tuntimääräksi tulevan noin 31,4 tuntia viikossa. Kasvua on luvassa siis huimat 30%. Tämä onnistuu, koska opettajien tukena työskentelevät ammatilliset ohjaajat. Hyrian malli toimii ja saa kiitosta niin opiskelijoilta kuin opettajilta.

Hiusalan opettaja Sari Hautasaari: ”ammatillisen ohjaajan Anna-Mari Eiristön mukana tuli roppakaupalla lisää osaamista tiimiimme. Anna-Marilla on yli 10 vuoden kokemus parturi-kampaajan työstä, lisäksi hän on koulutukseltaan myös kosmetologi ja estonomi. Anna-Mari on opettajan työpari, ohjaa opiskelijoita käytännön tekemisessä ja vastaa salonkimme toiminnan päivittäisestä pyörityksestä ja me opettajat pystymme entistä enemmän keskittymään päätyöhömme eli opettamiseen. Anna-Marin mukana tulivat alan viimeiset tuulet, yritysosaamista ja vankkaa kokemusta käytännön liiketoiminnan pyörittämisestä.”


Hyrinä

Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.