Ajankohtaista

24.4.2012 8.27

Lähiruoka julkisen sektorin keittiöissä

Kanta-Hämeen ruokapäättäjät kokoontuvat tiistaina 24.4.2012 Jokioisten Tietotalolle keskustelemaan lähiruuasta ja sen käytöstä alueemme julkisen sektorin keittiöissä.

Elintarvikeyrittäjien tuotteista koottu lähiruokabuffet on katettuna klo 11.30 alkaen. Sen valmistamisesta on vastannut Faktian, Hyrian ja Koulutuskeskus Tavastian Lähiruokatreffit-hanke. Ruokailun aluksi ruokapalvelupäälliköt esittelevät kunnanjohtajille ja maakuntajohdolle teesinsä kestävien elintarvikevalintojen edistämiseksi Kanta-Hämeen julkiskeittiöissä.

Tapahtuma  ajankohtaisesta aiheesta järjestetään klo 11 alkaen Jokioisten Tietotalolle, osoitteessa Humppilantie 9A.

Tilaisuuden järjestelyistä vastaa MTK Häme yhteistyössä Hämeen Ammattikorkeakoulun, Faktian, Hyrian, Koulutuskeskus Tavastian sekä Hämeen liiton kanssa. Tilaisuuden ohjelmasta ja järjestelyistä vastaavat kolme eri hanketta, joiden rahoitus tulee osin Hämeen ja Uudenmaan ELY-keskuksilta. (Järjestelyihin on saatu tukea Hämeen ELY-keskuksesta EU:n maaseutu- ja sosiaalirahastosta). Ruokapalvelupäälliköiden Oma maa mansikka –työpajasta vastaa Ekocentria MMM:n tuella.Lisätietoja

MTK Häme/Kasvua Hämeessä –teemaohjelmahanke
ohjelmapäällikkö Päivi Rönni, puh. 040 5634 074


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.