Ajankohtaista

13.4.2017 13.38

Lähihoitajaksi opiskelevien osaamisalahaku on käynnissä: hae 31.5. mennessä

Lähihoitajien osaamisalavalinnat tehdään toisena opiskeluvuonna. Osaamisalaopintoihin siirrytään kolmanneksi opiskeluvuodeksi.

Alkavat osaamisalaopinnot

Koulutukseen voivat hakea opiskelijat, jotka ovat suorittaneet sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon (lähihoitaja) pakolliset tutkinnon osat sekä yhteiset tutkinnon osat. 

Hakea voivat myös muut kuin Hyrian omat opiskelijat. Opinnot alkavat 14.8.2017. Koulutus toteutetaan päiväopiskeluna. Suorittamisaika on yksilöllinen riippuen opiskelijan henkilökohtaisesta opiskelusuunnitelmasta.

Haettavana on:

• Kuntoutuksen osaamisala

Hakuaika päättyy 31.5.2017.
Osaamisalaopintoihin haetaan sähköisellä lomakkeella.

Lomakkeen lisäksi toimitetaan ajantasainen opintosuoritusote sosiaali- ja terveysalan koulutuspäällikölle > minna.vaittinen(at)hyria.fi tai Hyria koulutus, Minna Vaittinen, PL 67, 05801 Hyvinkää

Huom! Käynnissä oleva haku koskee nuorten koulutuksen opintoja, voit seurata myös aikuiskoulutuksen tarjontaa täältä: https://www.hyria.fi/koulutukset/aikuiskoulutukset/tutkinnot_koulutusaloittain/sosiaali-_ja_terveysala

Lisätietoja Hyrian hakutoimistosta hakutoimisto(at)hyria.fi puh. 020 690 752
Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.