Ajankohtaista

28.5.2013 15.17

Kuvataidetta esillä Kauppalankadulla

hiuskarvan varassa
Yksi näyttelyn kiinnostavia töitä oli Katri Oikarisen työ "Hiuskarvan varassa".
Kauppalankadun toisen vuoden merkonomiryhmä järjesti Hyrian taidekoulun opiskelijoiden töiden näyttelyn 22.-27.5. Tapahtuma oli osa Kokous- ja tapahtumajärjestelyjen kurssia. Tavoitteena oli saada kokemusta järjestelykiemuroista ja aikatauluista.

Näyttelyvieraat voivat osallistua myös äänestykseen, jossa piti valita puhuttelevin työ ja perustella valintansa. Vastauksia saatiin 48. Maarit Rantalan suuret maalaukset puhuttelivat eniten. Perusteluina mainittiin mm., että ne ovat "monitulkintaisia, upeat värit, harmoninen kokonaisuus, jättää katsojalle pohdittavaa". Vastanneiden kesken arvottiin kukka-amppeli, jonka voitti  Merja Mertanen. Onnittelut!

Vaikka taidekoulun opiskelijoiden varsinainen  lopputöiden näyttely pidettiin 18.-28.5. Willassa, oman koulun väkeä riitti myös tähän näyttelyyn. Kiitos kaikille tapahtuman onnistumiseen vaikuttaneille, erityisesti näyttelyvieraille ja taidekoulun opiskelijoille, jotka olivat tuoneet töitään näyttelyyn:  Cecilia Bertin, Roope Eerikäinen, Onerva Franck, Henry Kosonen, Kristian Lausamo, Katri Oikarinen,  Maria Punkkinen, Maarit Rantala, Salla Siivonen ja Emma Wheeler.  Ars longa, vita brevis!
taiteilijahaastattelu
Ohjelmaan kuului myös taiteilijahaastattelu. Kuvassa Onerva Franckia (vas.) haastattelevat Kirsi Knaapinen (kesk.) ja Sara Terzici. Haastattelussa selvisi mm., että Onervan lempitaiteilijoita ovat Hugo Simberg ja Salvador Dalí.
Lisätietoja

Hyria koulutus
opettaja, liiketalous
Taina Lojander
puh. 050 415 3472
etunimi.sukunimi@hyria.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.