Ajankohtaista

13.4.2017 13.17

Koulutusta ja kiinteistöjä -tapahtuma Hyvinkäällä 5.-6.5.

koulutusta_ja_kiinteistoja_banneri
Uuteen kotiin tai uuteen ammattiin

Järjestämme Koulutusta ja kiinteistöjä -tapahtuman Hyrian rakenteilla olevassa kiinteistössä Hyvinkäällä 5.-6.5.2017. Esittelemme tilaisuudessa sekä Hyrian rakennus- ja talotekniikka-alan koulutusvaihtoehtoja että myynnissä ja rakenteilla olevia omakotitaloja.

Perjantaipäivän ohjelma on suunnattu erityisesti koulutuksista kiinnostuneille. Esittelyssä ovat mm. pintakäsittelijän, sisustajan, talonrakentajan sekä LVI-asentajan koulutukset. Kerromme myös joustavista tavoista kouluttautua sekä neuvomme koulutuksiin hakemisessa. Rakennusala työllistää hyvin!

Lauantaina tapahtuman pääpaino on taloesittelyissä. Hyrian rakennus- ja talotekniikka-alan opiskelijat rakentavat osana opintojaan omakotitaloja, jotka myydään valmistumisen jälkeen. Tapahtumassa pääset tutustumaan rakenteilla olevaan omakotitalokohteeseen Metsäkaltevan omakotitaloalueella. Lisäksi esittelemme muut kohteet: myynnissä olevan omakotitalon Tervakoskella sekä rakenteilla olevat 8 kohdetta Hyvinkäällä, Riihimäellä, Lopella, Hausjärvellä ja Tervakoskella.

Ovet ovat auki molempina päivinä klo 10 - 14 osoitteessa Silmutie 10, Hyvinkää. Koulutusten ja kiinteistöjen lisäksi tarjolla on kahvia ja makkaraa.

Tapahtumassa ovat mukana myös yhteistyökumppanimme Noblessa Keittiöt, Herrala Talot ja Rauta Jokela Oy.


Tervetuloa!


Tutustu koulutuksiimme: www.hyria.fi
Tutustu myynnissä ja rakenteilla oleviin kiinteistöihimme: www.hyria.fi/talot


Lisätietoja:

Hyria koulutus
Alpo Äärelä
koulutuspäällikkö
040 529 1498
alpo.aarela(at)hyria.fi

Hyria koulutus
Jukka Lipasti
koulutuspäällikkö
050 431 1830
jukka.lipasti(at)hyria.fi


Palaa otsikoihin