Ajankohtaista

13.4.2017 13.17

Koulutusta ja kiinteistöjä -tapahtuma Hyvinkäällä 5.-6.5.

koulutusta_ja_kiinteistoja_banneri
Uuteen kotiin tai uuteen ammattiin

Järjestämme Koulutusta ja kiinteistöjä -tapahtuman Hyrian rakenteilla olevassa kiinteistössä Hyvinkäällä 5.-6.5.2017. Esittelemme tilaisuudessa sekä Hyrian rakennus- ja talotekniikka-alan koulutusvaihtoehtoja että myynnissä ja rakenteilla olevia omakotitaloja.

Perjantaipäivän ohjelma on suunnattu erityisesti koulutuksista kiinnostuneille. Esittelyssä ovat mm. pintakäsittelijän, sisustajan, talonrakentajan sekä LVI-asentajan koulutukset. Kerromme myös joustavista tavoista kouluttautua sekä neuvomme koulutuksiin hakemisessa. Rakennusala työllistää hyvin!

Lauantaina tapahtuman pääpaino on taloesittelyissä. Hyrian rakennus- ja talotekniikka-alan opiskelijat rakentavat osana opintojaan omakotitaloja, jotka myydään valmistumisen jälkeen. Tapahtumassa pääset tutustumaan rakenteilla olevaan omakotitalokohteeseen Metsäkaltevan omakotitaloalueella. Lisäksi esittelemme muut kohteet: myynnissä olevan omakotitalon Tervakoskella sekä rakenteilla olevat 8 kohdetta Hyvinkäällä, Riihimäellä, Lopella, Hausjärvellä ja Tervakoskella.

Ovet ovat auki molempina päivinä klo 10 - 14 osoitteessa Silmutie 10, Hyvinkää. Koulutusten ja kiinteistöjen lisäksi tarjolla on kahvia ja makkaraa.

Tapahtumassa ovat mukana myös yhteistyökumppanimme Noblessa Keittiöt, Herrala Talot ja Rauta Jokela Oy.


Tervetuloa!


Tutustu koulutuksiimme: www.hyria.fi
Tutustu myynnissä ja rakenteilla oleviin kiinteistöihimme: www.hyria.fi/talot


Lisätietoja:

Hyria koulutus
Alpo Äärelä
koulutuspäällikkö
040 529 1498
alpo.aarela(at)hyria.fi

Hyria koulutus
Jukka Lipasti
koulutuspäällikkö
050 431 1830
jukka.lipasti(at)hyria.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.