Ajankohtaista

7.10.2015 10.11

Kokkiopiskelijoiden ennakkostartti YK:n maailman ruokapäivään

16.10. vietetään YK:n maailman ruokapäivää. Hyriassa maailman ruokapäivää vietettiin eilen. Päivän tarkoitus oli kiinnittää huomiota terveelliseen syömiseen, laadukkaisiin raaka-aineisiin ja hävikin vähentämiseen sekä siihen, että kaikilla on oikeus ruokaan. Meillä on hyvää ruokaa - arvostetaan sitä!

Hyria toimii Suomen luonnonsuojeluliiton yhteistyökumppanina tempauksessa, jossa haastetaan kaikki suomen kotitalousopettajat suunnittelemaan oppilaiden kanssa ympäristöystävällinen ateriakokonaisuus maailman ruokapäivänä.

Hyrian kokkiopiskelijaryhmä tarttui itse haasteeseen ja suunnitteli ateriakokonaisuuden maailmanruokapäivän teemaan. Päivän ateriakokonaisuus on suunniteltu SLL:n hyvän ruoan teesit huomioiden. (http://www.sll.fi/mita-me-teemme/kohtuutalous/materiaaleja/ruoka-teesit) Kokonaisuus toteutettiin opiskelijoiden ja henkilökunnan yhteistyönä lounaskahvila Kirsikkapuussa. 

Juttu ja kuvat: assistenttiharjoittelija, yrityspalvelut Leena Piekkari

PicMonkey CollagePalaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.