Ajankohtaista

26.8.2013 15.21

Klick! -opintomessut herättelevät jatko-opintoihin

Hyvinkään - Riihimäen seudun Klick! -opintomessut Hyvinkäällä

to 26.9.2013 klo 9-16
Villatehtaan Wanha Areena


Klick! -opintomessut herättelevät jatko-opintoihin

Hyvinkään-Riihimäen seudun lukiot ja Hyria koulutus järjestävät yhdessä perinteisen messutapahtuman seudun yhdeksänsien luokkien oppilaille. Messut järjestetään vuosittain Hyvinkäällä tai Riihimäellä. Tänä vuonna tapahtuma toteutetaan yrittäjyysteemalla 26.9. klo 9-16 Hyvinkään Villatehtaan Wanhalla Areenalla.

Tietoa tarjolla valintojen tueksi
Messujen ohjelma suunnitellaan kiinnostavaksi ja informatiiviseksi tapahtuman ikäryhmää ajatellen. Messuilta nuori löytää helposti eri koulutus- ja ammattivaihtoehtoja joihin voi hakeutua yhteishaun kautta. Ohjelmalavalla nähdään mm. opiskelijoiden muotinäytös ja musiikkiesityksiä. Messuosastoilla on aktiviteetteja ja toimintaa. Tapahtuman pääasiana on seudun opiskelupaikkojen esittely sekä nuorten herättely yhteishakuun.

Messuilla esittäytyvät Hyvinkään ja Riihimäen lukioiden lisäksi lähikuntien lukiot ja kaikki Hyrian koulutusalat lukuisine opintovaihtoehtoineen. Mukaan ovat jo ilmoittautuneet myös Seurakuntaopisto ja Invalidiliiton Järvenpään koulutuskeskus, lisäksi HRAKSin työpajatoiminta esittäytyy messuilla.

Tapahtuma on seudullisesti tärkeä, pääseväthän kaikki lähialueiden yhdeksäsluokkalaiset tutustumaan seudun opintotarjontaan ja mahdolliseen uuteen opiskelukaupunkiinsa. Messuille odotetaan noin yli tuhatta kävijää.

Klick-opintomessut järjestetään torstaina 26.9.2013 Hyvinkäällä Wanhalla Villatehtaalla osoitteessa Kankurinkatu 4-6. Messut ovat avoinna klo 9-16.

Messujärjestäjät
Hyvinkään - Riihimäen seudun lukiot ja Hyria koulutus

Lisätietoja
Klick! -opintomessut  projektipäällikkö
Janne Silván
Puh. 050  352 2204


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.