Ajankohtaista

23.10.2012 10.09

Klick! -messut herättelevät jatko-opintoihin

Hyvinkään-Riihimäen seudun
Klick! -opintomessut ti 13.11.2012 klo 9 – 15
Riihimäki, Hyria koulutus, Sakonkatu 1

Hyvinkään-Riihimäen seudun lukiot ja Hyria koulutus järjestävät yhdessä perinteisen messutapahtuman seudun yhdeksänsien luokkien opiskelijoille. Messut järjestetään vuosittain Hyvinkäällä tai Riihimäellä. Tänä vuonna on pitopaikkana Riihimäki, Hyria koulutuksen Sakonkadun yksikkö.  

Tietoa tarjolla valintojen tueksi
Messujen ohjelma suunnitellaan kiinnostavaksi ja informatiiviseksi tapahtuman ikäryhmää ajatellen. Messuilta nuori löytää helposti eri koulutus- ja ammattivaihtoehtoja joihin voi hakeutua yhteishaun kautta. Ohjelmalavalla nähdään mm. opiskelijoiden musiikkiesityksiä ja muotinäytös. Messuosastoilla on aktiviteetteja ja toimintaa. Messuilla pääasiana on kuitenkin seudun opiskelupaikkojen esittely sekä nuorten herättely yhteishakuun.

Messuilla esittäytyvät Hyvinkään ja Riihimäen lukioiden lisäksi lähikuntien lukiot ja kaikki Hyrian koulutusalat lukuisine opintovaihtoehtoineen. Mukaan ovat ilmoittautuneet myös TTS - Työtehoseura ja Invalidiliiton Järvenpään koulutuskeskus, lisäksi HRAKSin työpajatoiminta esittäytyy messuilla.

Tapahtuma on seudullisesti tärkeä, pääseväthän kaikki lähialueiden yhdeksäsluokkalaiset tutustumaan seudun opintotarjontaan ja mahdolliseen uuteen opiskelukaupunkiinsa. Messuille odotetaan noin 1300 kävijää.

Klick! -opintomessut järjestetään tiistaina 13.11.2012 Riihimäellä, Hyria koulutuksen Sakonkadun yksikön liikuntasalissa.

Messut ovat avoinna klo 9 - 15. Samassa tapahtumassa illalla klo 17-19 järjestetään myös 9-luokkalaisten vanhemmille vanhempainilta.

Messujärjestäjät:

Hyvinkään-Riihimäen seudun lukiot ja Hyria koulutus

Lisätietoja
Kirsti-Liisa Virta, Hyria koulutus
etunimi.sukunimi(at)hyria.fi
puh. 0400 156 140


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.