Ajankohtaista

23.8.2010

Kieli- ja kv-valmennukset Hyriassa

Tehokasta kielikoulutusta ja kv-valmennuksia yrityksille, yhteisöille ja henkilöasiakkaille Hyriassa


Tarjoamme yrityksille, yhteisöille ja henkilöasiakkaille tarpeiden mukaan räätälöityä kielikoulutusta ja  kulttuuri- sekä esiintymis- ja viestintävalmennusta.


Ammattitaitoisten kouluttajiemme avulla syvennät tehokkaasti kielitaitoasi työelämän eri osa-alueilla ja/tai saat ensiarvoisen tärkeää tietoa uusista kulttuureista.


Amerikkalaisen koulutusohjelmamme pohjalta (ks. American Education in Hyria) voimme myös toteuttaa Sinun tarpeisiisi sopivaa kohdennettua koulutusta, esim. esiintymis- tai esimiesvalmennusta sekä projektijohtamista amerikkalaiseen tapaan, amerikkalaisen asiantuntijan vetämänä.


Kielikoulutusta tarjoamme asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden pohjalta esim. seuraavissa kielissä: englanti, espanja, italia, japani, kiina, ranska, ruotsi, saksa ja venäjä.


Yksilöity ja tehokas koulutuksemme voidaan toteuttaa eri opetusmuodoissa, esim. ryhmä- tai yksilövalmennus, kv-valmennuspäivät tai monimuotokoulutus.


Tutustu avoimiin valmennuksiimme ja ilmoittaudu mukaan:


ILMOITTAUTUMINEN: http://www.webropol.com/P.aspx?id=462698&cid=99494475


Kysy lisää tai pyydä yrityksesi tarpeisiin sopiva koulutustarjous:
 
Hyria koulutus
palvelusuunnittelija
Tiina Lahti
puh. 050 361 8732
tiina.lahti(at)hyria.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.