Ajankohtaista

18.4.2012 14.52

Karankadun vaatetuspuolella ja taidekoululla kansainvälisiä opiskelijoita

Vaatetuspuolella opiskelee kaksi virolaista vaihto-opiskelijaa yhdessä TEVA11H -ryhmän kanssa 4 viikon

ajan. Opiskelijat Annely Lauk ja Ege Laurimäe ovat Pärnun Vocational Education Centrenn valmistuvia vaatturiopiskelijoita. Opiskelijat tutustuvat oppilaitokseen, koneisiin ja laitteisiin opettaja Asta Poskiparran ja opettaja Raija Kokon johdolla. Muutoin opiskelijat työstävät pää-asiassa omia lopputöitään, muutamien pienenpien tehtävien lisäksi. Opiskelijoiden mukaan heidän omassa koulussaan on vain peruskoneet ja he kehuvat Hyrian laitteita ja käytettäviä ohjelmia. Esimerkiksi brodeerauskone ja suunnitteluohjelma ProSketch ja kaavoitusohjelma Grafis tulostimineen ovat uusia laitteita, joiden käyttöä opiskelijat nyt innokkaasti opettelevat.

 

Annely ja Ege ottavat myös osaa opettaja Michele Takalan syanotypia -kurssille Uudenmaankatu 20:n yksikössä. Samalla he ovat tutustuneet taidekoulun irlantilaiseen vaihto-opiskelijaan Tara Wadeen, joka opiskelee taidekoululaisten kanssa 3 viikkoa.Lisätietoja

Hyria koulutus

Vaatetusalan opetuksesta
Asta Poskiparta
puh. 050 415 3418
asta.poskiparta(at)hyria.fi

Syanotypia -kurssista
Michele Takala

puh. 050 415 3698

michele.takala(at)hyria.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.