Ajankohtaista

20.6.2016 8.51

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa? Hae Hyriaan lisä- tai erillishaussa

Lisähaku 17.6. - 20.9.

Mikäli et saanut opiskelupaikkaa yhteishaussa, voit hakea opiskelemaan lisähaussa. Lisähaussa ovat avoinna ne paikat, jotka jäävät vapaiksi yhteishaussa. Lisähaussa oleviin koulutuksiin haetaan nettihakupalvelun kautta osoitteessa www.opintopolku.fi. Kirjoita hakukenttään "Hyria" ja valitse "Lisähaku kevään 2016 ammatillisen ja lukiokoulutuksen yhteishaussa vapaaksi jääneille opiskelupaikoille". 

Löydät tietoa myös Hyrian nettisivuilta: lisähaku. Tilanne elää koko ajan, tarkista ajantasainen paikkatilanne opintopolusta!

Erillishaku 23.2. - 20.9.

Hyrian erillishaku on tarkoitettu niille hakijoille, jotka ovat jo aiemmin suorittaneet ammatillisen tutkinnon tai muun tutkinnon, eivätkä voi hakea koulutuksiin yhteishaussa. Erillishaussa oleviin koulutuksiin haetaan sähköisellä hakulomakkeella Hyrian nettisivujen kautta. Hakulomakkeen ja lisätietoa löydät erillishaun sivulta.


VALMA-koulutuksen hakuaika 24.5. - 26.7

Pohditko vielä, mikä voisi olla tulevaisuuden alasi tai jäitkö ilman opiskelupaikkaa?  Ei hätää – käytä vuosi hyväksesi selkiyttääksesi suunnitelmiasi ja hankkiaksesi valmiuksia tuleviin opintoihin. Lue lisää Hyrian VALMAsta..


Hakuasioissa auttaa Hyrian hakutoimisto:

hakutoimisto(at)hyria.fi
puh. 020 690 752


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.