Ajankohtaista

17.3.2011 8.26

IDEOITA ESIMIESTYÖSKENTELYYN – aamu kokosi alueen asiantuntijoita

Hyrian Hyvinkään Torikadun toimipisteeseen kokoontui perjantaina 11.3.2011 rekryrointiin ja coachaukseen liittyvän teeman ympärille joukko alueen henkilöstöhallinnon edustajia.

Tilaisuudessa esiintyivät EilaKaisla Hyvinkään toimipisteen aluejohtaja Marja Heinimäki,  ICF Finlandin hallituksen jäsen Sari Alanko-Salin   sekä asiantuntijapalvelupäällikkö Erja Eiro ja koulutuspäällikkö Maija Heino Hyria koulutuksesta.

Marja Heinimäki kertoi rekrytoinnista ja siihen liittyvistä haasteista ja antoi hyviä vinkkejä johtamiseen ja rekrytointilanteisiin.
Sari Alanko-Salin avasi ovia coachauksen maailmaan ja antoi yleisölle demonstraation coachaus –tilanteesta. Coaching on ajatuksia herättävä ja luova yhteistyösuhde, jonka tavoitteena on inspiroida esimiestä tai asiantuntijaa hyödyntämään kokonaisvaltaisesti henkilökohtainen ja ammatillinen potentiaalinsa.  

Aamukahvitilaisuuden päätteeksi Hyrian edustajat kertoivat kevään tulevasta koulutustarjonnasta. Hyriassa on alkamassa huhtikuussa kaksivuotinen tutkintoon valmentava johtamiskoulutus (JET) sekä yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (YEAT) esimiehille ja yrittäjille.
Tarjolla on myös lyhyempikestoinen Kehity esimiehenä –valmennus, jossa osallistuja laatii koulutuksen ohessa työnantajalleen kehittämisprojektin.

Lue lisää koulutuksista:

Lisätietoja
Hyria koulutus
koulutuspäällikkö
liiketalous ja tieto- ja viestintätekniikka
Maija Heino
Puh. 045 7731 0766
maija.heino(at)hyria.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.