Ajankohtaista

28.9.2018 16.10

Hyvinvointivirtaa -viikolla tarjolla yhteisöllisyyttä ja aamupuuroa

Hyvinvointivirtaa ammatilliseen koulutukseen -teemaviikkoa vietetään tuttuun tapaan viikolla 40 eli 1. - 5.10. Teemaviikkoon osallistuu 150 ammattiopistoa eri puolella Suomea. Tapahtumanjärjestäjiksi ilmoittautuneissa ammattiopistoissa tavoitellaan yli 50 000 ammattiin opiskelevan kohtaamista.

Teemaa nostetaan esille esimerkiksi Puhu puurolla -haasteella, jolla ilmaisen aamupuuron avulla halutaan muistuttaa opiskelijoita aamupalan merkityksestä hyvään koulupäivään starttaamisessa. Puurohaaste on enemmän kuin pelkkä aamupala. 

"Haastamme oppilaitosjohtoa, opettajia ja opiskeluhuollon väkeä kohtaamaan opiskelijoita aamupuuron äärellä. Läsnä oleminen ja kuunteleminen ovat tärkeitä työkaluja oppilaitoksen hyvinvoinnin edistämisessä", SAKU ry:n toiminnanjohtaja Saija Sippola kuvailee.

Hyria tarjoaa Hyvinvointivirtaa -viikolla ilmaisen aamupuuron jokaisena päivänä kaikille opiskelijoilleen ja henkilökunnalle klo 8–9. Jokaisena päivänä on myös tarjolla erilaista yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia lisäävää ohjelmaa opiskelijoille ja henkilökunnalle eri yksiköissä.

Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.