Ajankohtaista

18.9.2013 15.21

Hyvinkään–Riihimäen seudun Klick! -opintomessut

Hyvinkäällä to 26.9.2013 klo 9.00–16.00
Villatehtaan Wanha Areena


Klick! -opintomessuilla esitellään nuorille mahtava valikoima tulevaisuuteen

Hyvinkään–Riihimäen seudun lukiot ja Hyria koulutus järjestävät yhdessä perinteisen messutapahtuman seudun yhdeksänsien luokkien oppilaille. Tänä vuonna tapahtuma toteutetaan yrittäjyysteemalla 26.9. klo 9.00–16.00 Hyvinkään Villatehtaan Wanhalla Areenalla.

Avajaispuheessa yrittäjyydestä

Tapahtuman avajaispuheen pitää Jukka Pötry, OTK. Puheessaan hän käsittelee messujen yrittäjyysteemaa. Jukka Pötry on toiminut Hyvinkään-Riihimäen Seudun Uusyrityskeskuksen toimitusjohtajana vuodesta 2006 alkaen.
  • Jukka Pötry, puh. 050 559 4012, jukka.potry(at)uusyrityskeskus.fi.

Tarjolla tietoa valintojen tueksi

Messuilta nuori löytää helposti eri koulutus- ja ammattivaihtoehtoja, joihin voi hakeutua yhteishaun kautta. Ohjelmalavalla nähdään mm. opiskelijoiden muotinäytös ja musiikkiesityksiä. Messuosastoilla on aktiviteetteja ja toimintaa. Tapahtuman pääasiana on seudun opiskelupaikkojen esittely sekä nuorten herättely yhteishakuun.

Messuilla esittäytyvät Hyvinkään ja Riihimäen lukioiden lisäksi kaikki Hyrian koulutusalat lukuisine opintovaihtoehtoineen. Mukana ovat myös Järvenpään Seurakuntaopisto, Invalidiliiton Järvenpään koulutuskeskus ja Keuda ammattiopisto. Lisäksi HRAKSin työpajatoiminta esittäytyy messuilla.

Tapahtuma on seudullisesti tärkeä, pääseväthän kaikki lähialueiden yhdeksäsluokkalaiset tutustumaan seudun opintotarjontaan ja mahdolliseen uuteen opiskelukaupunkiinsa. Messuille odotetaan noin tuhatta kävijää.

Mestarillista taikuutta

Messuilla esiintyy Hyvinkään Sveitsin lukion käynyt taikuri Miika Pelkonen. Hän on Taikuuden Euroopan Mestari, Pohjoismaiden mestari sekä moninkertainen Suomen mestari.

Oheisohjelmassa seminaari yrittäjyyskasvatuksesta

Stude Co. -hanke järjestää Willa Artun auditoriossa klo 10–14.30 seminaarin, jossa kerrotaan erilaisista yrittäjyyskasvatuksen toteuttamistavoista ja käytössä olevista malleista. Stude Co. on Hyrian, Laurean ja HAMKin ESR-rahoitteinen yhteistyöprojekti.

Tervetuloa mukaan!

Klick! -opintomessut järjestetään torstaina 26.9.2013 Hyvinkäällä Wanhalla Villatehtaalla osoitteessa Kankurinkatu 4-6. Messut ovat avoinna klo 9.00–16.00.

Messujärjestäjät

Hyria koulutus sekä Hyvinkään ja Riihimäen seudun lukiot

Lisätietoja

Hyria koulutus
Klick! -opintomessut projektipäällikkö
Janne Silván
Puh. 050 352 2204


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.