Ajankohtaista

27.1.2011 13.51

Hyvää oloa ja voimaantumista luontaisesti -opiskelijatapahtuma

Luonnonvara- ja ympäristöalan yksikössä (Uudenmaankatu 249)


Hyria koulutuksen luonto-ohjaaja- ja ympäristönhoitajaopiskelijat järjestävät talvisen tapahtuman oppilaitoksen piha-alueella ja ruokalarakennuksessa. Tapahtuman ajankohta on keskiviikkona 2.2.2011 klo 16-20. Tavoitteena tuoda Hyvinkään alueen opiskelijat yhteen ja saada aikaan ikimuistoinen ilta.


Tarjolla on rentoutumista ja hyvää oloa luontaisesti


Illan ohjelmaan kuuluu mm.

Toimintaa piha-alueella: liukumäki, lumikenkäilyä ja lumenveistoa. Kotakahvilassa voi nauttia kuumia juomia ja pientä syötävää. Nuotiolla on mahdollisuus paistaa omia makkaroita. Tapahtumassa voi tutustua myös lumikammiin.  Navetassa ja pieneläinpuolella on avoimet ovet tapahtuman aikana.

B-rakennuksessa: Kirpputori ja ekologisten tuotteiden esittelyä. Auditoriossa esitetään lyhytelokuva ”Ikimetsä” ja kuullaan eläintenhoitaja Karita Reijosen luento eläinten luontaishoidoista. Luontaishoitola tarjoaa niska-hartiaseudun käsittelyä, intialaista päähierontaa, aivojumppaa ja rumpumeditaatiota. Kosmetologin ohjauksessa käsihoitoja. Puutarhaopiskelijoiden opastuksella kukkien voi kokeilla sidontaa.

Parkkitilaa on rajoitetusti. Paikalle pääsee myös paikallisbussilla nro 1.

Tilaisuus on päihteetön, maksuton ja avoin kaikille.

Tervetuloa viettämään ikimuistoista ja hauskaa iltaa yhdessä voimaantuen!


Lisätietoja

Hyria koulutus
tapahtuman tiedotusvastaava, opiskelija (LYPT-8)
Hanna Nurmi
Puh. 046 649 3215, nurmi.hanna(at)gmail.com

Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.