Ajankohtaista

15.6.2010 11.37

Hyriasta valmistui opiskelijoita isännöintialalle

Ryhmän työllistymisaste näyttää loistavalta

Isännöinnin ammattitutkintoon valmistava koulutus on tarkoitettu kiinteistöalalle ja isännöitsijätehtäviin aikoville, joilla on hallintoon, talouteen tai tekniikkaan liittyvä pohjakoulutus ja/tai työkokemusta alalta.

Hyriasta valmistunut opiskelijaryhmä sai tutkintotodistuksensa kesäkuussa. Järvenpäässä toteutettu koulutus alkoi viime elokuussa. Koulutuksessa on painotettu työssä oppimista teoriaopetuksen rinnalla. Kaikki 17 opiskelijaa saivat tutkinnon suoritettua ja heistä työllistyi 11 isännöintialalle, joka on aivan loistavaa. Lähes kaikki näyttötutkinnonsuorittajat ovat olleet ammatinvaihtajia, osalla on ollut aikaisempaa kokemusta alalta. Tällä hetkellä alalle on kysyntää ammattitaitoisista tekijöistä, kertoo vastuukouluttaja Jorma Hult Hyriasta.

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle perusvalmiudet hoitaa normaalien asuinkiinteistöjen isännöintiin liittyviä hallinnollisia työtehtäviä ja suorittaa isännöinnin ammattitutkinnon valmistava koulutus ja isännöinnin ammattitutkinto hyväksyttyjen näyttötutkinnon perusteiden mukaisesti. Koulutus antaa myös valmiudet toimia kiinteistöalalla, isännöitsijätoimistossa ja kiinteistöjä omistavissa organisaatioissa.

Tutkintotodistuksen isännöinnin ammattitutkinnon suorittamisesta saivat Adler Erja, Eloranta Timo, Harju Tero, Hartikainen Petri, Heikkonen Ari, Hyytinen Harri, Kankkunen Jarkko, Kettunen Seppo, Leino Juha, Linna Juha, Lintonen Jouni, Matikainen Taru, Maunula Esa, Mäkelä  Mika, Määttä Kati, Pulkkinen Harri, Vottonen Mika.

Isännöinnin ammattitutkintoon valmistavaan koulutukseen voi hakea mm. Hyrian nettisivujen kautta. Koulutusta järjestetään pääasiassa Hyvinkään-Riihimäen alueella, mutta opiskelijoita on ollut mukana laajalti Etelä-Suomen alueelta - Espoosta Lahteen. Seuraava koulutus alkaa lokakuussa 2010.

Oppilaitoksella on yhteystiedot opiskelijoille, jotka etsivät vielä alan työtehtäviä.

Isännöinnin ammattitutkinto >>

Lisätietoja
Hyria koulutus Oy
koulutuspäällikkö
Hillevi Koivusalo
puh. 050 387 3933
hillevi.koivusalo(at)hyria.fi

vastuukouluttaja Jorma Hult (lomailla 29.6. asti)
jorma.hult(at)hyria.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.