Ajankohtaista

21.10.2016 13.08

Hyriassa työelämäkumppaneita Maltalta 24. - 28.10.

erasmus+logo_mic 2015_08-Erasmus+-VET-webbanner-transparentblue (2)


Hyriaan saapuu Erasmus+ ohjelman kautta yrityskumppanin edustajia Maltalta. Yritys nimeltään Signal 8 Security Malta on toiminut Hyrian yhteistyökumppanina jo muutaman vuoden ajan. Signal 8 Security tarjoaa vartiointipalvelua sekä virkailijoita, esim. asiakaspalvelu- ja vastaanottovirkailijoita. Yritys myös järjestää koulutusta turvallisuusalalla. Yritys on toiminut työssäoppimispaikkana kohta parillekymmenelle Hyrian turva-alan opiskelijalle ja tarjonnut työssäoppimisjakson jälkeen myös työpaikkaa useammalle. Vierailulle saapuvat yrityksen toimitusjohtaja sekä henkilöstöpäällikkö.

Keväällä 2016 on aloitettu neuvottelut myös uusien yhteistyöalojen, mm. liiketalous- ja autoala, lisäämiseksi. Yhteistyö monimuotoistuu edelleen lokakuun lopussa, jolloin Hyrian turva-alan kouluttaja Mikko Rasimus lähtee Signal 8 Securityyn työelämäjaksolle.

Vieraat osallistuvat Hyrian vierailunsa aikana opetukseen ja tapaavat kansainvälisyystiimin jäseniä. Vierailun aikana myös yhteistyösopimus, Memorandum of Understanding, päivitetään kattamaan uudet yhteistyöalat.

Lisätietoja:

Hyria koulutus, Tanja Korteharju, kv-suunnittelija, tanja.korteharju(at)hyria.fi, puh. 050 5748 544
Hyria koulutus, Ilona Frisk, kouluttaja turva-ala, kv-vastaava, ilona.frisk(at)hyria.fi, puh. 050 412 1299
http://signal8securitymalta.com.mt/Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.