Ajankohtaista

12.2.2013 14.49

Hyriassa kehitetään koulutustarjontaa tulevaisuuden ehdoilla

Hyria koulutuksen koulutusstrategia 2013 - 2017 on valmistunut. Koulutusstrategiassa otetaan kantaa tulevaisuuden koulutustarjontaan Hyriassa. Tavoitteena on uudistaa oppilaitoksen koulutustarjontaa vuoteen 2017 mennessä entistäkin ajanmukaisemmaksi, kilpailukykyisemmäksi ja alueen työnantajien tarvetta palvelevammaksi.

Koulutusstrategian toimenpiteet realisoituvat vuosina 2013 - 2017

Koulutusstrategialla on tarkoitus tasapainottaa Hyvinkään ja Riihimäen keskinäistä koulutustarjontaa mm. vetovoimaisuuden ja nk. poika- ja tyttövaltaisten koulutusten monipuolisen tarjonnan huomioimisella. Koulutusstrategian avulla tehostetaan myös tilojen ja resurssien käyttöä.

Hyria koulutus Oy:n hallitus on hyväksynyt koulutusstrategian 12.2.2013 kokouksessaan. Koulutuspaikkakuntien väliset koulutusten siirrot tulevina vuosina sekä uusien koulutusalojen käynnistäminen käsitellään vielä yhtiön hallituksessa 28.5.2013.

Hyria koulutus tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille sekä useita koulutusvaihtoehtoja yritys- ja yhteisöasiakkaille. Koulutamme osaavaa työvoimaa työelämän tarpeisiin. Toimipisteet sijaitsevat pääsääntöisesti Hyvinkäällä ja Riihimäellä, koulutuksia järjestetään myös valtakunnallisesti.

Lisätietoja

Hyria koulutus Oy
toimitusjohtaja
Jarno Tuimala, puh. 040 726 5346
etunimi.sukunimi(at)hyria.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.