Ajankohtaista

7.5.2018 10.05

Hyriassa aloittaa viestintä- ja imagopäällikkö sekä päävalmentaja

Hyrian menestys ammatillisen koulutuksen tarjoajana perustuu osaavaan henkilöstöön. Jokaisen työntekijän mahdollisuuksia menestyä tehtävissään on nyt päätetty edistää perustamalla kaksi uutta valmentajaroolia.

MikkoHieta2Hyria konsortion uudeksi viestintä- ja imagopäälliköksi on valittu filosofian maisteri Mikko Hieta Hämeenlinnasta. 38-vuotias Hieta siirtyy Hyriaan Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan viestintäpäällikön tehtävästä. Koulutusalaan hän on perehtynyt toimiessaan luottamushenkilönä Koulutuskuntayhtymä Tavastiassa sekä Hämeen ammattikorkeakoulussa.

Viestintä- ja imagopäällikkö johtaa konsortion markkinoinnin ja viestinnän tiimiä. Hän toimii työyhteisön viestinnän sparraajana ja yhteisöllisen vuorovaikutuksen asiantuntijana.

"Imagotyön avulla haluan löytää ne tarinat, joilla opiskelijat ja henkilöstö kuvaavat työtä ja toimintaa Hyriassa. Markkinoinnin ja viestinnän keinoin haluan varmistaa, että Hyrian kyvyt tunnistetaan niin tulevien opiskelijoiden kuin yritystenkin joukossa", Mikko Hieta kuvailee. 


Tiimioppiminen on uuden päävalmentajan pedagoginen intohimo

Hyrian päävalmentajaksi on valittu 38-vuotias opettaja, Master of Health Care (fysioterapeutti YAMK) ja sertifioitu tiimivalmentaja Jenniina Bies-Wikgren. Bies-Wikgren on toiminut Hyriassa sosiaali- ja terveysalalla kuntoutuksen Bies_Wikgren Jenniinaopettajana vuodesta 2013, ja hän viimeistelee parhaillaan kasvatustieteen maisteriopintojaan. Jenniina Bies-Wikgren on ollut muun muassa kehittämässä Hyrian Hyvinvointiklinikka Hyrinää ja sen tiimioppimisen mallia.

Päävalmentajan tehtävänä on vahvistaa Hyriaa oppivana yhteisönä ja kehittää koulutusalojen välistä yhteistyötä. Päävalmentaja kehittää hyrialaista pedagogiikkaa palvelemaan muuttuvan ammatillisen koulutuksen ja työelämän tarpeita. Hän toimii positiivisena pedagogisena valmentajana. 

"Työelämä on murroksessa ja opettamisen tapoja tulee tarkastella sekä etenkin kehittää tulevaisuuden osaamistarpeiden näkökulmasta", Jenniina Bies-Wikgren kertoo.

Viestintä- ja imagopäällikkö aloittaa 1. kesäkuuta ja päävalmentaja 1. elokuuta. Molemmat liittyvät Hyrian johtoryhmään.

Lisätietoja:

Hyria konsortio
integraatiojohtaja Karel McLeod Smith
karel.mcleodsmith(at)hyria.fi
puh. 0400 738 029

Hyria koulutus  
rehtori Tuula Kortelainen
tuula.kortelainen(at)hyria.fi
puh. 040 834 9904


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.