Ajankohtaista

5.11.2015 14.12

Hyrian yksiköissä tutustutaan toimintaan ja nuorten koulutuksiin

Hyrian Hyvinkään ja Riihimäen yksiköissä järjestetään erityyppisiä tapahtumia, joissa esitellään koulutustarjontaa mm. seudun yläkoululaisille, heidän vanhemmilleen ja perusopetuksen opinto-ohjaajille.

Esimerkiksi loka-marraskuussa järjestetään Häppeninki-päivät, joiden aikana ryhmät tutustuvat muutaman tunnin toiminnallisella kierroksella yksiköihin ja koulutuksiin. 

Ovet auki ohjatusti -vierailuja järjestetään marras-tammikuussa. Oppilaat voivat tutustua yhden päivän vierailulla valitsemansa alan opiskeluun lukujärjestyksen mukaisesti. 

Lisäksi perinteisiä toimipistekohtaisia yleisesittelyitä yläkoululaisille voi varata Hyrian opinto-ohjaajien kautta. Vastaavasti Hyrian opinto-ohjaajat vierailevat mielellään peruskouluissa sopimuksen mukaan. 

Marraskuussa Hyvinkäällä ja Riihimäellä järjestettävissä 9. -luokkien vanhempainilloissa kerrotaan Hyrian toiminnasta ja nuorille suunnatusta koulutustarjonnasta. Vanhempainillat ovat Hyvinkäällä Hyrian Karankadun toimipisteessä 11.11. klo 17 ja Riihimäellä Uramon koululla 12.11. klo 18.

Tapahtumiin on kutsuttu seudun opinto-ohjaajia, yläkoululaisia ja heidän vanhempiaan. Mainittuihin tapahtumiin on erilliset ilmoittautumiset. Hyrian opinto-ohjaajat antavat lisätietoja tapahtumista ja koulutuksiin tutustumismahdollisuuksista.

Hyriassa voi opiskella yli 30 ammattiin nuorten koulutuksessa. Nyt esittelyssä oleviin nuorten ammatillisiin koulutuksiin haetaan kevään yhteishaussa 23.2.–15.3.2016 valtakunnallisen opintopolku järjestelmän kautta www.opintopolku.fi

 

Lisätietoja      

Hyria koulutus
opinto-ohjaajat

opinto-ohjaajat(at)hyria.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.