Ajankohtaista

7.2.2014 8.02

Hyrian yksiköille Green Office -merkki

Green office
Hyrian Hyvinkään Kauppalankadun ja Riihimäen Sakonkadun yksiköt läpäisivät 5.2.2014 Green Office -toimistotarkastuksen ja saivat WWF:n Green Office -merkin käyttöoikeuden yksiköiden sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä ja markkinoinnissa.

Green Office -merkki kertoo, että toimisto pyrkii pienentämään ekologista jalanjälkeään ja sillä on käytössään WWF:n hallinnoima ympäristöjärjestelmä.


Green Office-ympäristöjärjestelmä työkaluineen tukee Hyrian kestävän kehityksen sertifiointitavoitetta. Hyrian kestävän kehityksen ohjelmaan kirjattuna tavoitteena on ulottaa sertifiointi koskemaan koko oppilaitosta vuoteen 2020 mennessä.


Hyrian Hyvinkään luonnonvara- ja ympäristöalan nuorten koulutukselle myönnettiin Opetus-, kasvatus- ja koulutusalojen säätiön (OKKA) myöntämä kestävän kehityksen sertifikaatti syksyllä 2011, Riihimäen matkailu-, ravitsemis- ja talousalalle syksyllä 2012, Riihimäen liiketalouden sekä tieto- ja viestintätekniikan alalle keväällä 2013 ja Hyvinkään Karankadun matkailu-, ravitsemis- ja talousalalle syyskuussa 2013.


Lisätietoja

Green Office -sertifikaatista Kauppalankadulla:

Sami Silvennoinen, Maija Venäläinen ja Laura Kuusinen


Green Office -sertifikaatista Sakonkadulla:

Janne Silván, Lilja Holster ja Elina Korhonen


Green office -ympäristöjärjestelmästä >>


Green Office -työtämme oli mahdollistamassa EAKR-hanke Kymppi – työkaluja ympäristöystävälliseen palveluketjuun.


kymppi

EUn aluekehitysrahastoEU


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.