Ajankohtaista

11.6.2014 8.23

Hyrian toimintajärjestelmä hyväksytty

Hyrian toimintajärjestelmä on hyväksytty ja se on käsitelty hallituksen kokouksessa 10.6.2014. Hyrian HYTTI -toimintajärjestelmäprojektin työryhmä on valmistellut koko oppilaitoksen toiminnan yhteen kokoavaa toimintajärjestelmää, Hyrian yhteistä tapaa toimia.

Toimintajärjestelmä on johtamista tukeva järjestelmä, joka yhdistää organisaation strategian ja prosessit sekä niihin liittyvät tiedot ja toimijat (vastuut) yhdeksi kokonaisuudeksi.

Toimintajärjestelmä pohjautuu ammatillisen koulutuksen laadunhallintasuositukseen (opetushallitus 2008) ja yhteiseen eurooppalaiseen viitekehykseen (CQAF):

suunnittele - toteuta - arvioi - paranna.

Hyriassa laadunhallinta tarkoittaa niitä toiminta- ja menettelytapoja ja prosesseja, joilla ylläpidetään ja kehitetään koulutuksen ja muun yhtiön toiminnan laatua. Määritelmä kattaa laadun varmistamisen ja kehittämisen. Laatu syntyy yhteistoiminnalla, jolloin kaikilla oppilaitosyhteisön jäsenillä on tärkeä merkitys laadun kehittymiseen.

Hyrian laadunhallinnan tavoitteena on laadukas ja järjestelmällinen toiminta, jolloin laatu merkitsee asiakastyytyväisyyttä ja -uskollisuutta, sisäisten toimintojen tehokkuutta sekä yrityksen kilpailukykyä.

Lisätietoja

Kehitysjohtaja Ari Orelma
puh. 0400 290 890
ari.orelma (at) hyria.fi

Projektipäällikkö Juulia Juslin
puh. 0400 884 973
juulia.juslin (at) hyria.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.