Ajankohtaista

10.12.2015 16.41

Hyrian opiskelijat keräävät rahaa eläintensuojeluun

Tervetuloa mukaan kestävän kehityksen teemapäiviin

Hyrian opiskelijat toteuttavat luonto- ja ympäristöalan yksikössä Hyvinkäällä (Uudenmaankatu 249) useamman päivän mittaisen tapahtuman. Kestävän kehityksen teemapäivät ja kirpputori järjestetään17.-18.12. ja 21.-22.12. yksikön liikuntasalissa.

Luonto- ja ympäristöalan sekä valmentavan koulutuksen opiskelijoiden järjestämä tempaus perustuu luonto- ja ympäristöalan opetussuunnitelmaan.  Tapahtuman tavoitteena on lisätä ymmärrystä erilaisia kulttuureja ja tapoja kohtaan sekä laajentaa opiskelijoiden kestävän kehityksen osaamista myös sosiaaliseen ja kulttuuriseen ulottuvuuteen.

Teemapäivät ovat myös osa Hyrian kestävän kehityksen toimintasuunnitelman opiskelijoiden osallistamisen tavoitetta. Uudenmaankatu 249:n yksikkö on myös sertifioitu oppilaitosten kestävän kehityksen kriteerien mukaisesti. Teemapäivillä järjestetään mm. kirpputori, jonka tuoton opiskelijat haluavat lahjoittaa Hyvinkään eläinsuojeluyhdistykselle.


Päivien ohjelmassa on mm.

  • Kulttuurien tuntemiseen liittyviä opiskelijoiden suunnittelemia rasteja ja neuvontapisteitä eri tapakulttuureista. Aiheita mm. pukeutuminen, uskonnot, tervehdykset, ruokakulttuurit, juhlat ja musiikki eri kulttuureissa sekä uhanalaisten eläinten käyttö lääkeaineina.
  • Hyväntekeväisyyskirpputori, joka on avoinna: 
       to 17.12. klo 10-14 ja pe 18.12. klo 10-12 sekä ma-ti 21.-22.12. klo 10-14
  • Kahvilasta voi ostaa kahvia, glögiä ja pientä purtavaa.


Huomioittehan, että parkkitilaa on rajoitetusti. Paikalle pääsee myös paikallisbussilla nro 1.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille, lämpimästi tervetuloa!

 

Lisätietoja 

Hyria koulutus 
opettaja, luonto- ja ympäristöala 
Arja Andersson

opettaja, valmentava koulutus
Merja Huumonen 

erikoissuunnittelija, kestävä kehitys
Virpi Lyytimäki

s.postit muotoa: etunimi.sukunimi(at)hyria.fi


opiskelija, tapahtuman tiedotusvastaava 
luonto- ja ympäristöala 
Eeti Virta 
ella.virta(at)hyria.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.