Ajankohtaista

17.8.2015 14.31

Hyrian opiskelijat hoitavat jälleen Rautaa & Petrolia -messutapahtuman ruokailun 5.-6.9.

Hyrian matkailu-, ravitsemis- ja talousalan nuorten puolen opiskelijat hoitavat jälleen Rautaa & Petrolia messutapahtuman ruokailun 5. – 6.9.2015. Riihimäen messupuistossa tarjotaan ruokaa noin 7000 messuvieraalle, hyödyntäen mahdollisimman paljon lähialueen raaka-aineita. Kaikki  Sakonkadun hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinnon opiskelijat osallistuvat messujärjestelyihin.


Ensimmäisen vuoden opiskelijat aloittavat aamulla kello 6.00 munkkien ja tuoreiden leivonnaisten valmistamisen koulun keittiöillä. Toisen ja kolmannen vuoden opiskelijat vastaavat asiakaspalvelusta messualueella ja hoitavat neljää erityyppistä ravintolapistettä. Tarjolla on keittolounasta, paistettuja muikkuja, kahvilatuotteita ja grillimakkaraa. Messuilla opiskelijat pääsevät tuottamaan ravintolapalveluja autenttisissa kenttäolosuhteissa.


Messuravintolat rakennetaan Riihimäen messupuistoon moniammatillisena yhteistyönä. Rakennus- ja talotekniikka huolehtii ravintolatelttojen pystyttämisestä ja vesi- ja viemäröintijärjestelmien rakentamisesta. Sähköala vastaa ravintoloiden sähkönsaannista ja logistiikka-alan opiskelijat huolehtivat ravintolan rakentamiseen liittyvistä kuljetuksista opettajiensa johdolla.  Messuravintoloiden rakentaminen on käytännön yhteistyötä parhaimmillaan eri osastojen välillä.

Rauta&Petroli
Tunnelmia viime vuoden messuilta


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.