Ajankohtaista

29.8.2017 15.51

Hyrian opiskelijat hoitavat jälleen Rauta ja Petrooli -tapahtuman ruokailut

Hyrian Riihimäen ja Hyvinkään hotelli-, ravintola- ja cateringalan opiskelijat hoitavat jälleen Rauta ja Petrooli -messutapahtuman ruoka- ja kahvilapalvelut. Tämän vuoden tapahtuman teema on satavuotiaat koneet. Riihimäen messupuistoon odotetaan 7500 messuvierasta 2.-3.9.2017. Tapahtumassa hyödynnetään mahdollisimman paljon lähialueen raaka-aineita, kuten esimerkiksi herneitä, lihatuotteita ja tuoreita juureksia. 

Messupäivinä Hyrian Riihimäen Sakonkadun ammattikeittiöillä opiskelijoiden työvuorot alkavat jo klo 6.00 munkkien ja tuoreiden leivonnaisten valmistamisella. Itse messualueella opiskelijat vastaavat asiakaspalvelusta ja hoitavat neljää erityyppistä ravintolapistettä sekä valmistavat ruokaa kenttäolosuhteissa. Tarjolla on keittolounasta, paistettuja muikkuja, kahvilatuotteita ja grillimakkaraa.

Tänä vuonna on lisäksi myytävänä mm. opiskelijoiden leipomaa saaristolaisleipää.

Messuravintolat rakennetaan Riihimäen messupuistoon Hyrian opiskelijoiden moniammatillisena yhteistyönä. Rakennus- ja talotekniikka huolehtii ravintolatelttojen pystyttämisestä ja vesi- ja viemäröintijärjestelmien rakentamisesta. Sähköala vastaa ravintoloiden sähkönsaannista ja logistiikka huolehtii ravintolan rakentamiseen liittyvistä kuljetuksista. Messuravintoloiden rakentaminen on käytännön yhteistyötä parhaimmillaan eri osastojen välillä.

Lisää tapahtumasta löydät mm. Facebookista: https://www.facebook.com/RautaJaPetrooli/  

Lisätietoja: 
Sari Sinisalmi-Airila
matkailu-, ravitsemis- ja talousalan opettaja
sari.sinisalmi-airila(at)hyria.fi
puh. 040 660 3717


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.