Ajankohtaista

2.9.2016 9.09

Hyrian opiskelijat hoitavat jälleen Rauta ja Petrooli -tapahtuman ruokailut

Hyrian hotelli-, ravintola- ja cateringalan opiskelijat hoitavat jälleen Rauta ja Petrooli messutapahtuman ruoka- ja kahvilapalvelut. Riihimäen messupuistoon odotetaan 7000 messuvierasta 10. - 11.9. Tapahtumassa hyödynnetään mahdollisimman paljon lähialueen raaka-aineita, kuten esimerkiksi herneitä, lihatuotteita ja tuoreita juureksia. 

Messupäivinä Riihimäen Sakonkadun ammattikeittiöllä opiskelijoiden työvuoro alkaa jo klo 6.00 munkkien ja tuoreiden leivonnaisten valmistamisella. Itse messualueella opiskelijat vastaavat asiakaspalvelusta ja hoitavat neljää erityyppistä ravintolapistettä ja valmistavat ruokaa kenttäolosuhteissa. Tarjolla on keittolounasta, paistettuja muikkuja, kahvilatuotteita ja grillimakkaraa.

Tänä vuonna on lisäksi myytävänä mm. opiskelijoiden valmistamia herkullisia säilykkeitä sekä suussa sulavaa saaristolaisleipää. Jatkossa säilykkeitä ja muita herkkuja on jatkuvassa myynnissä Ravintola Hyrillassa Riihimäellä

Messuravintolat rakennetaan Riihimäen messupuistoon Hyrian opiskelijoiden moniammatillisena yhteistyönä. Rakennus- ja talotekniikka huolehtii ravintolatelttojen pystyttämisestä ja vesi- ja viemäröintijärjestelmien rakentamisesta. Sähköala vastaa ravintoloiden sähkönsaannista ja logistiikka huolehtii ravintolan rakentamiseen liittyvistä kuljetuksista. Messuravintoloiden rakentaminen on käytännön yhteistyötä parhaimmillaan eri osastojen välillä.

Lisää tapahtumasta löydät mm. Facebookista: https://www.facebook.com/RautaJaPetrooli/  Tämän vuoden teemana on pula-ajan härvelit.

Lisätietoja: matkailu-, ravitsemis- ja talousalan opettaja Sari Sinisalmi-Airila, sari.sinisalm-airila(at)hyria.fi, puh. 040 660 3717


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.