Ajankohtaista

6.9.2018 15.01

Hyrian lisärahoitus auttaa yrityksiä rekrytointitarpeissa

Opetus- ja kulttuuriministeriö on päättänyt yhteensä 31 miljoonan euron jakamisesta ammatillisen koulutuksen järjestäjille. Hyrian saamalla osuudella voidaan rahoittaa 225 uutta opiskelijavuotta. Aiemmin saatu rahoitus on mahdollistanut 3 461 opiskelijavuotta, joten päätös on Hyrian asiakkaille merkittävä. Vuosittain Hyriassa osaamistaan kasvattaa noin 10 000 eri henkilöä.

Rahoitus painottuu Kanta-Hämeen ja Uudenmaan yritysten ja yhteisöjen toimintaedellytysten parantamiseen. Osa opiskelijavuosista kohdennetaan ammatillisen osaamisen pilotteihin, jotka toteutetaan yhdessä yritysten kanssa. Pilottien avulla Hyria auttaa rekrytointitarpeissa ja helpottaa osaavan työvoiman saatavuutta. Lisärahoituksen kautta erityisesti uutta ammattia etsivät saavat enemmän mahdollisuuksia.

"Rahoituksen kohdistuminen Suomen kasvukäytävälle on todella merkittävää. Hyria on paras kumppani tuottamaan määrärahan avulla palveluja alueen yritysten ja yhteisöjen sekä työnhakijoiden hyödyksi", Hyrian toimitusjohtaja Pekka Vaittinen painottaa.

"Meidän työelämäpalveluiden tiimimme kartoittaa jatkuvasti yritysten ja työyhteisöjen tarpeita, ja etsimme niihin ratkaisun. Koulutamme ja valmennamme uusia osaajia työelämään ja olemme tukemassa nykyisen henkilöstön osaamisen kehittymistä. Tuemme samalla alueemme elinvoimaisuutta. Rahoituspäätös vahvistaa rooliamme osaavan työvoiman kouluttamisessa entisestään", Hyrian työelämäpalvelupäällikkö Elina Oinaanoja iloitsee.

Lisätietoja:

Hyria koulutus, toimitusjohtaja Pekka Vaittinen
pekka.vaittinen(at)hyria.fi
040 749 3816

Hyria koulutus, työelämäpalvelupäällikkö Elina Oinaanoja
elina.oinaanoja(at)hyria.fi
040 760 9765


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.