Ajankohtaista

23.9.2011 11.13

Hyrian kautta amerikkalaiseen yliopistotason koulutukseen!

Amerikkalaisen Bachelor’s tason koulutusohjelman esittelytilaisuus Malmilla 30.9.2011 klo 10.00.


Hyrian Malmin Turkhaudantie 5 yksikössä järjestetään 30.9. infotilaisuus, jossa Hyrian yhteistyökumppanin, Broward Collegen, edustajat professori Dianne Ruggiero ja professori David Moore (Intercultural Education Departmentin johtaja) sekä Hyrian amerikkalaisten koulutusohjelmien vastuukouluttaja Tuulia Viskari kertovat Hyrian liiketalouden ohjelmista ja opiskelusta USA:ssa.


Tilaisuus on suunnattu englanninkielisestä Bachelor’s tason koulutuksesta kiinnostuneille suomalaisille ja ulkomaalaisille opiskelijoille, oppilaitosten opinto-ohjaajille, kieltenopettajille, kansainvälisyysasioiden vastaaville ja kouluttajille. Tilaisuuteen ei ole ennakkoon ilmoittautumista ja se on maksuton.


Millaisesta koulutuksesta on kyse?

Hyria on solminut koulutuksia varten yhteistyösopimukset Virginian osavaltiossa sijaitsevan Averett Universityn ja Floridalaisen Broward Collegen kanssa. Averett Universityn kanssa solmittu sopimus mahdollistaa Hyrian amerikkalaisessa koulutusohjelmassa opiskelevien oppilaiden siirtymisen Averettiin 1 opiskeluvuoden jälkeen ja Broward Collegen kanssa tehty yhteistyösopimus sallii heidän Associate of Arts tutkinnon tarjoamisen Hyriassa. 


Nämä koulutuksemme ovat osakoulutuksia amerikkalaisesta Bachelor’s tutkinnosta liiketaloudessa. Hyria tarjoaa kaksi eri polkua opiskelijoille tämän tutkinnon suorittamiseksi: 1-vuotinen koulutusohjelma, josta jatketaan opiskelua Averett Universityssä 3 vuotta ja 2-vuotinen koulutusohjelma, josta valmistutaan Associate of Arts tutkintoon ja jatketaan oppilaan valitsemassa ja hakemassa yliopistossa Yhdysvalloissa toiset 2 vuotta. Tämä 2-vuotinen koulutusohjelma on Broward Collegen monitoroima ja suunnittelema koulutus, joka on samanlainen useassa yliopistossa Yhdysvalloissa ja näin ollen koulutuksesta on helppo jatkaa amerikkalaisessa yliopistossa. Broward Collegen koulutusohjelmaa tarjotaan eri puolilla Aasiaa ja Latinalaista Amerikkaa. Hyria on ensimmäinen oppilaitos Euroopassa, joka tutkintoa tarjoaa.


Koulutus toteutetaan päiväopiskeluna Malmin toimipisteessämme 3-4 päivänä viikossa. Se sopii erinomaisesti henkilöille, jotka haluavat työskennellä osittain opintojen ohella. Koulutusohjelma alkaa 23.1.2012. Hakuaika päättyy 2.1.2012. Tavoitteena on käynnistää koulutus noin 15 opiskelijan ryhmänä. Pääsyvaatimuksena on lukion päästötodistus ja hyvä englannin kielen taito. Tarkemmat tiedot ohjelmiin hakemisesta löytyy kotisivuiltamme osoitteesta www.hyria.fi/international_hyria.


Kouluttajien valinnassa tiukka seula

Laadukas koulutus taataan tasokkailla, ammattitaitoisilla amerikkalaisen koulutusjärjestelmän tuntevilla kouluttajilla.


Seuraavat infopäivät

Koulutusohjelman esittelytilaisuuksia järjestetään lisäksi Helsingin Postitalolla 21.10., 25.11. ja 16.12. klo 15.00, lisätietoja lähempänä ajankohtaa kotisivuiltamme www.hyria.fi


Lisätietoja

Hyria koulutus
myyntipäällikkö Anne Bondaréw

puh. 050 524 6096, anne.bondarew(at)hyria.fi


vastuukouluttaja Tuulia Viskari

puh. 050 572 0266, tuulia.viskari(at)hyria.fi


www.hyria.fi ja www.broward.eduPalaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.