Ajankohtaista

27.5.2013 9.30

Hyrialaisille nykyaikaiset kirjastopalvelut Laurea-ammattikorkeakoulusta

Hyria koulutus Oy ja Laurea-ammattikorkeakoulu Oy solmivat yhteistyösopimuksen kirjastopalveluiden järjestämisestä. Laurean nykyaikaiset kirjastopalvelut ovat Hyrian käytettävissä elokuun alusta lähtien.

”Hyrialla on ollut tarpeita ajanmukaiseen kirjastopalveluihin ja alueella toimiva Laurea vastaa juuri näihin tarpeisiin”, toteaa Hyrian toimitusjohtaja Jarno Tuimala.

Kokonaisuudessaan Laurean kirjastossa on yhteensä noin 120 000 kirjaa ja 500 lehteä sekä lisäksi noin 70 000 e-kirjaa ja 13 000 e-lehteä kirjastossa käytettävissä. Laurean Hyvinkään yksikössä on noin 25 000 painettua kirjaa ja 200 lehteä. Kokoelman aihealueena ovat liiketalous ja hoitoala.

"Hyria koulutus on Laurea-ammattikorkeakoulun tärkeä seudullinen kumppani, jonka kanssa yhteistyön syventäminen kaikilla osa-alueilla on luontevaa. Kirjastoyhteistyö tuottaa lisäarvoa molemmille oppilaitokselle, kun edellytykset kirjastopalveluiden kehittämiseen vahvistuvat", kuvaa vararehtori Jouni Koski Laureasta.

”Yhteistyö on hyvä esimerkki strategiamme näkymisestä arjessa.  Vastuulliset hankinnat ja kestävä kulutus ovat osa kestävän kehityksen ohjelmaamme. Tällä valinnalla voimme panostaa myös laadukkaaseen opetukseen”, jatkaa Tuimala.

Lisätietoja

Hyria koulutus
toimitusjohtaja Jarno Tuimala
puh. 040 726 5346
jarno.tuimala(at)hyria.fi

Laurea-ammattikorkeakoulu
informaatiopäällikkö Hanna Lahtinen
puh. 040 573 8033
hanna.lahtinen(at)laurea.fi

vararehtori Jouni Koski
puh.046 856 7660
jouni.koski(at)laurea.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.