Ajankohtaista

24.3.2011 15.27

Hyria yhteishaussa -hakijoiden määrä lisääntyi

Toisen asteen yhteishaku päättyi perjantaina 18.3. Mahdolliset pääsy-, soveltuvuus- ja kielikokeet järjestetään 26.4.–27.5.2011.  Tulokset ilmoitetaan hakijoille aikaisintaan 16.6.2011. Opiskelupaikan vastaanottamisesta on ilmoitettava oppilaitokseen viimeistään 30.6.2011.

Hyriassa ollaan tyytyväisiä lopputulokseen.

Nuorten syksyllä 2011 alkavaan koulutukseen hakeutuminen päättyi viime perjantaina. Hyria koulutukseen ensisijaisten hakijoiden määrä lisääntyi 5 % edellisen vuoden tilanteeseen verrattuna. Ammatillisen koulutuksen vetovoima on säilynyt edelleen vahvana.
Hyriaan pyrki kaikkiaan 1456 ensisijaista hakijaa, mikä on yli puolitoistakertainen määrä suhteessa aloituspaikkoihin. Vetovoimaisimpia olivat vanhat suosikit eläintenhoidon koulutusohjelma (188 hakijaa/24 aloituspaikkaa), kuvallisen ilmaisun perustutkinto (103/20), sekä audiovisuaalisen viestinnän perustutkinto (83/36). Tänä vuonna erityisesti autoalan suosio kasvoi merkittävästi  (26 %). Myös perinteiset koulutukset, kuten rakentamisen ja sosiaali- ja terveysalan perustutkinnot vetivät hyvin hakijoita. Valtaosa aloituspaikoista täyttyy ensisijaisista hakijoista.

Oppilaitoksella on Hyvinkäällä ja Riihimäellä viisi nuorten koulutuksen toimipistettä. Hyrian yksiköissä koulutusta on tarjolla koulutusaloittain seuraavanlaisesti:

Hyria Hyvinkää

Kauppalankatu 18 Luonnontieteiden ala, Sosiaali- ja terveys- ja liikunta-ala, Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala
Karankatu 3-5 Matkailu-, ravitsemis- ja talousala, Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala,
Tekniikan ja liikenteen ala
Uudenmaankatu 249 Luonnonvara- ja ympäristöala
Uudenmaankatu 20 Kulttuuriala

Hyria Riihimäki

Sakonkatu 1 Kulttuuriala, Luonnontieteiden ala, Matkailu-, ravitsemis- ja talousala,
Tekniikan ja liikenteen ala, Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala

Lisätietoja
Hyria koulutus
vararehtori nuorten koulutus
Markku Loiskekoski
puh. 040 704 8807
markku.loiskekoski(at)hyria.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.