Ajankohtaista

15.11.2016 9.03

Hyria solmi kumppanuussopimuksen RTV:n kanssa

Hyria on tehnyt pitkään yhteistyötä riihimäkeläisen RTV Yhtymä Oy:n kanssa. RTV on Suomen johtava yksityisessä omistuksessa oleva maali- ja pintamateriaalituotteiden erikoisliike.  Suurelle yleisölle näkyvin yhteistyön tulos oli Hyrian pintakäsittelyopiskelijoiden ja RTV:n yhdessä toteuttama messutalo Hyvinkään asuntomessuilla 2013.
Kumppanuussopimuksen tavoitteena on monipuolinen, laadukas ja molempia osapuolia hyödyttävä yhteistyö, jota kehitetään aktiivisesti ja tavoitteellisesti.  Hyrian koulutustarjonta on erittäin laaja kattaen mm. nuorten ammatillisen koulutuksen, aikuiskoulutuksen, oppisopimuskoulutuksen, erilaiset lyhytkoulutukset sekä räätälöidyt yrityskoulutukset. RTV sitoutui keskittämään henkilöstönsä koulutuksia Hyrialle. Kumppanuussopimuksessa huomioitiin kaikki Hyrian koulutustavat ja sovittiin mm. työssäoppimispaikkojen keskitetystä koordinoinnista, oppisopimuspaikkojen varaamisesta RTV:n henkilöstön kouluttamiseen sekä Hyrian opettajien ja kouluttajien työelämäjaksojen toteuttamisesta RTV:llä. Hyria nimitti RTV:lle oman asiakasvastaavan, Heidi Heikkisen, joka toimii ensisijaisena kontaktina ja kehittää kumppanuutta yhdessä RTV:n kanssa.

Hyria räätälöi koulutukset vastaamaan RTV:n tarpeita

RTV:n henkilöstöpäällikkö Heidi Juonela on tyytyväinen yhteistyöhön. ”Olemme tehneet jo vuosia yhteistyötä Hyrian kanssa. RTV on hyödyntänyt lähes koko Hyrian tarjoamaa palettia, meillä on ollut nuoria työssäoppijoita ja olemme kouluttaneet väkeä myös oppisopimuksella. Lisäksi henkilöstömme on osallistunut erilaisiin lyhytkoulutuksiin mm. logistiikkaan sekä varastonhallintaan liittyen. Hyria on iso talo ja jatkossa yhteistyötä helpottaa oma asiakasvastaava, jolta saamme kaikki Hyrian tarjoamat palvelut yhden luukun periaatteella. Hyrian kanssa koulutukset aikataulutetaan meille sopiviin ajankohtiin ja sisällöt räätälöidään yrityksemme erityistarpeita vastaaviksi. Kouluttajina toimivat myös RTV:n omat asiantuntijat. Näin koulutuksen sisällöissä huomioidaan alamme erityispiirteet sekä RTV:n oma toimintatapa ja koulutusten sisällöt nivotaan arkeen. Henkilöstön kouluttautumista helpottaa myös se, että tarvittaessa koulutukset järjestetään RTV:n omissa tiloissa.”

MyynninAtRTVMyynnin ammattitutkintokoulutuksen lähipäivä RTV:n pääkonttorilla Riihimäellä

Parhaillaan RTV:llä on käynnissä Hyrian järjestämä myynnin ammattitutkintoon valmistava koulutus. Koulutus käynnistyi vuoden alussa ja kestää kokonaisuudessaan 1,5 vuotta. Ryhmässä on 15 osallistujaa, jotka saapuvat lähipäiviin Riihimäelle ympäri Suomea. Heidi Juonela kertoo, että ryhmä täyttyi helposti, eli tarve myyntikoulutukselle oli selvästi olemassa. Koulutus tukee myös ryhmäytymistä ja yrityshengen muodostumista: osallistujat tutustuvat toisiinsa, pääkonttorin väkeen sekä päälliköihin. Lähitulevaisuudessa RTV suunnittelee järjestävänsä Hyrian kanssa mm. sisustamiseen liittyviä lyhytkursseja sekä ostoihin ja hankintoihin keskittyvää koulutusta.

Kumppanuussopimus helpottaa henkilöstön kehittämistä

”Olemme panostaneet Hyriassa aktiivisesti koulutuskumppanuuksien kehittämiseen, josta RTV:n kumppanuussopimus on konkreettinen esimerkki”, kertoo Hyrian asiakaspäällikkö Elina Oinaanoja. ” ”Parhaimmillaan olemme monipuolinen ja paikallinen yhteistyökumppani, jonka puoleen yritykset voivat kääntyä henkilöstön osaamisen kehittämistarpeissa sekä uuden, osaavan työvoiman saamiseksi. Hyrian asiakasvastaavat auttavat ja helpottavat henkilöstön kehittämisen suunnittelua, kertovat koulutusvaihtoehdoista, rahoitusmalleista ja täsmätoteutuksista. Olemme saaneet erityisesti kiitosta joustavuudesta, ketteryydestä sekä asiakkaiden tarpeiden huomioimisesta”, Oinaanoja jatkaa.

Lisätietoja:
Hyria koulutus, asiakaspäällikkö Elina Oinaanoja, elina.oinaanoja(at)hyria.fi, puh. 040 760 9765
RTV Yhtymä Oy, henkilöstöpäällikkö Heidi Juonela, heidi.juonela(at)rtv-yhtyma.fi, puh. 040 515 4276


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.