Ajankohtaista

17.8.2018 11.50

Hyria selvittää miten työpaikoilla opitaan

Hyria haluaa selvittää, miten koulutusyhteistyö alueen yritysten ja työyhteisöjen kanssa sujuu. Ammatillista koulutusta säätelevä laki sekä toteutustavat uudistuivat vuoden 2018 alussa. Opiskelijat osoittavat osaamisensa nykyään pääsääntöisesti käytännön työtilanteissa. Hyria lähettää kyselyn noin 1400 työpaikkaohjaajalle, joilla on ollut ohjattavanaan Hyrian opiskelijoita joko koulutus- tai oppisopimuksella.

”Käymme jatkuvaa ja tiivistä vuoropuhelua alueemme yritysten ja organisaatioiden kanssa”, kertoo rehtori Tuula Kortelainen. ”Tämä on kuitenkin ensimmäinen kerta, kun pyydämme palautetta näin laajasti ja systemaattisesti kaikilta niiltä, jotka ohjaavat opiskelijoitamme työpaikoilla. Meitä kiinnostaa erityisesti, miten työpaikat kokevat yhteistyön ja opiskelijoiden oppimisen siellä onnistuneen. Samalla pyydämme palautetta mahdollisista kehittämisen  kohteista”, jatkaa Kortelainen.

Lisätietoja:

Hyria koulutus
rehtori Tuula Kortelainen
tuula.kortelainen(at)hyria.fi
040 834 9904


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.