Ajankohtaista

22.10.2014 9.58

Hyria pääyhteistyökumppanina Willan syntymäpäivillä

Hyrian  eri alojen opiskelijoiden osaaminen on vahvasti esillä Kauppakeskus Willan 2-vuotissyntymäpäivillä Hyvinkäällä 24.-25.10.2014.

Herkkumaistiaisia tarjolla

Hyrian kokkiopiskelijat valmistavat 4000 miniannosta asiakkaiden maisteltaviksi. Tarjoilija – ja kokkiopiskelijat tarjoilevat maistiaisia Willan yhdyssillalla. Hyrian opiskelijat ja opettajat ovat suunnitelleet ja testanneet ohjeet.Tuotteet valmistetaan yhteistyökumppaneilta sponsorilahjoituksina saaduista raaka-aineista. Aineet ovat saatavilla Willan K-citymarketista ja Prismasta.

Liikkuva muotinäytös ja paraatikulkue

Hyrian vaatetusalan opiskelijoiden suunnittelema ja järjestämä liikkuva muotinäytös esittelee Willan liikkeiden vaatteita ja asusteita. Muotinäytös kiertää yllätyslahjoja ja tuotenäytteitä jakelevan paraatikulkueen mukana kumpanakin synttäripäivänä.

Muotokuvia ja taidegrafiikkaa

Hyrian taidekoulun opiskelijat järjestävät tapahtumassa pop-up-taidegallerian, jossa on esillä mm. muotokuvaveistoksia. Taidekoulun toimintapisteessä myydään taidegrafiikan vedoksia ja muuta kuvataidetta. Opiskelijat maalaavat, piirtävät ja veistävät teoksia paikan päällä. Kävijöille tarjotaan mahdollisuus otattaa itsestään edullinen muotokuva ja tukea oppilaskunnan toimintaa. Lapsille tarjolla kasvomaalausta.

Ääntä ja kuvaa

Audiovisuaalisen viestinnän opiskelijat videoivat ja valokuvaavat tapahtuman. Videointi näytetään Willan isolla led-näytöllä. Opiskelijat huolehtivat myös tapahtuman esiintyjien Diandran konsertin ja Janne Katajan äänentoistosta.

Kurkista media-assistenttiopiskelijoiden työhön Hyrian Facebook-sivulla >>

Lisätietoja

Koulutuspäällikkö, kulttuuriala
Maija Pihkola, puh. 050 415 3417, maija.pihkola@hyria.fi

Koulutuspäällikkö, matkailu-, ravitsemis- ja talousala
Anna-Helena Holmström-Savolainen, puh. 050 415 3678, anna-helena.holmstrom-savolainen@hyria.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.