Ajankohtaista

17.8.2016 8.36

Hyria osallistuu Ammatillinen koulutus liikkeessä -tapahtumaan 22.8.

AMKE, OSKU, OAJ ja SAKKI jäsenineen järjestävät yhteisen tempauksen ammatillisen koulutuksen puolesta. Tempauksen keskeinen viesti on: Amiksista valmistuvat ihmiset, joita ilman Suomessa tulisi vilu ja nälkä. Tavoitteena on yhteinen hyvän tuulen ponnistus, joka korostaa ammatillisen koulutuksen merkitystä yksilölle ja yhteiskunnalle. 

Tempauksella tuomme esiin monipuoliset mahdollisuudet, joita ammatillinen koulutus tarjoaa eri-ikäisille opiskelijoille ja alueen elinkeinoelämälle. Ammatillisen koulutuksen laadusta ja vetovoimasta on huolehdittava reformin keskellä.

Tempauksen ytimessä on opiskelijoiden, henkilöstön ja oppilaitoksen johdon kokoontuminen oppilaitosten pihamaille maanantaina 22.8.2016 kello 12.00. 

Hyria liikkeessä


Hyria osallistuu tempaukseen sekä Riihimäellä että Hyvinkäällä. Koko henkilöstö sekä opiskelijat ovat tervetulleita mukaan!

Riihimäellä Sakonkadun henkilöstö ja opiskelijat kerääntyvät A-talon eteen ja Käräjäkadulla kokoontumispaikalle. Rehtori Eile Särssi pitää lyhyen puheen Sakonkadulla ja sen jälkeen lähdetään liikkeelle kulkueena asesepän patsaan kautta ison parkkipaikan kautta takaisin A-talon eteen. Käräjäkadun yksikön joukko kiertää yksikön. Kulkueen aikana tehdään OSKUn ja SAKKIn tekemän mallivideon innoittamia liikkeitä (ks. linkki).

Hyvinkäällä tempauksen pääpaikkana toimii Kauppalankadun yksikkö. Opiskelijat ja henkilökunta kokoontuvat yksikön parkkipaikalle. Samaan tapahtumaan osallistuvat myös Karankadun opiskelijat ja henkilökunta. Opiskelijat pukeutuvat työvaatteisiin tai muihin omaa ammattialaa esiintuoviin asuihin. Rehtori Tuula Kortelainen ja K18 oppilaskunta pitävät lyhyet puheet. Puheiden jälkeen opiskelijat osallistuvat yhteiseen esitykseen mallivideon ohjeistusta matkien kukin ryhmä sopimallaan tavalla. Parkkipaikalle järjestetään äänentoisto ja musiikki esitystä varten sekä esitys taltioidaan videolle ja valokuvataan.

Hyvinkään Uudenmaankatu 249 henkilöstö ja opiskelijat kokoontuvat punaisen tuvan eteen nurmikolle, jossa tehdään yhdessä OSKUn ja SAKKIn videoklipin innoittamat liikkeet.

Katso mallia, nappaa ideoita ja inspiroidu amisten liikkeistä SAKKIn ja OSKUn videosta YouTubesta: https://www.youtube.com/watch?v=agpK5rqxVRc

Yksiköissä tapahtumia taltioidaan valokuvin ja videoin. Seuraa tapahtumaa facebookissa ja muualla somessa hastaghilla #hyria  #amisliikkeessä!

Lisätietoja valtakunnallisesta tapahtumasta: http://www.amke.fi/ajankohtaista/uutiset/uutinen/ammatillinen-koulutus-liikkeessa-tapahtuma-22.8..html

Lisätietoja Hyrian tempauksesta: palvelupäällikkö Sami Silvennoinen, sami.Silvennoinen(at)hyria.fi, puh. 040 837 8442

surffikuva


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.