Ajankohtaista

7.11.2011 9.58

Hyria on mukana ELMA -maaseutumessuilla Helsingissä 11.-13.11.2011

Messuilla Hyrian osastolla esiintyvät itäsuomen karjaa edustavat lehmärouva Sarkasen Anni sekä sen pienet suloiset kaksosvasikat Iita ja Iisakki.  Vasikat osallistuvat tänäkin vuonna Miss ja Mister Elma-kisaan. Parina edellisenä vuonna Hyria on voitokkaasti napannut Mister Elma tittelin ja myös tälle vuodelle on asetettu korkeat tavoitteet. Vasikat ovatkin  kovasti harjoitelleen kaunista esiintymistä hoitajiensa kanssa.
Lehmän ja vasikoiden lisäksi Hyvinkään Uudenmaankatu 249 yksiköstä lähtevät viikonlopuksi messuille koko marsuperhe sekä opiskelijoita ja henkilökuntaa kertomaan Hyrian luonnonvara- ja ympäristöalan koulutuksesta.

Opiskelemaan alaa

Hyriassa voi opiskella luonnonvara- ja ympäristöalalla nuorten koulutuksessa seuraaviin ammatteihin: eläintenhoitaja, luonto-ohjaaja, maaseutuyrittäjä, metsuri-metsäpalvelujen tuottaja, puutarhuri, ympäristönhoitaja. Myös aikuisopiskelijoille luonnonvara-alalta löytyy mielenkiintoisia ammatteja: arboristi, erä- ja luonto-opas, metsätalousyrittäjä, puutarhuri, viljelijä sekä vihersisustaja. Lisäksi on mahdollisuus opiskella erilaisissa lyhytkoulutuksissa, lisätietoja löytyy Hyrian kotisivuilta.

Anni on jälleen mukana Elma –messuilla, tällä kertaa kaksostensa kanssa.


Tutustu Elmaan nettisivujen kautta:
elma

Messujen aukioloajat
pe 11.11. klo 9-18
la 12.11. klo 10-18
su 13.11. klo 10-17

Lisätietoja

Hyria koulutus
Merja Immonen-Joensuu
opettaja, opinto-ohjaaja
puh. 040 485 0380
merja.immonen-joensuu(at)hyria.fi

Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.