Ajankohtaista

2.4.2012 16.09

Hyria OmaPiha -messuilla

Hyria osallistui OmaPiha  -messuille Helsingin messukeskuksessa 29.3. - 1.4.2012. Olimme yhtenä oppilaitoksena mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa malliparveketta, jonka tavoitteena oli esitellä alan trendejä ja erilaisia tyylejä. Hyrian puutarhaopetus oli valinnut teemakseen, olemuksensa mukaisesti kukaties, maalaisromanttisuuden.  Muut malliparvekkeiden toteuttajaoppilaitokset (HAMK, Omnia, Axxel/Överby, Etelä-Savon ammattiopisto, KEUDA) olivat sisustaneet parvekkeensa  japanilaisuuden, vintagen, nautiskelun, lasten mehuhetken ja elämänmaun henkeen.

Hyrian malliparvekkeen toteuttivat puutarha-alan (kukat, sisustus) ja maatalousalan (rakenteet) nuoret opiskelijat opettajiensa Laura Aaltosen, Mervi Örnmarkin ja Arttu Niemelän sekä puutarhuri Sanna Rantasen johdolla.

Malliparveke ArttuMalliparveke kirvoitti messuyleisöltä kehuja paitsi ulkonäöltään myös siitä syystä, että parvekkeesta messuvieras sai kotiin viemisiksi runsaasti ideoita oman kesäkuistinsa sisustukseen ja ylöspanoon.

 

Messuosastolla Hyrian puutarha-alan opiskelijat ja opettajat jakoivat tietoa Hyrian, erityisesti luonnonvara-alan koulutuksesta, sekä vastailivat yleisön moninaisiin kasveja koskeviin kysymyksiin.

Lisätietoja

Hyria koulutus
luonnonvara- ja ympäristöala
koulutuspäällikkö, nuoret

Marja Aalto

Puh. 050 415 3498
marja.aalto(at)hyria.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.