Ajankohtaista

27.1.2011 15.07

Hyria Next step –messuilla Jyväskylässä 2.-3.2.

Hyrian nuorten koulutustarjonta on esillä Jyväskylän Paviljongissa järjestettävillä Next Step -messuilla 2.-3.2.2011. Osaston numero on B540.


Tarjonnassamme on valtakunnallisesti kiinnostavia koulutuksia

Next Step messuilla esitellään Hyrian monipuolista koulutustarjontaa, mutta korostetummin esillä ovat ne koulutusalat, joihin hakeudutaan valtakunnallisesti laajalta alueelta. Näitä aloja ovat etenkin luonnonvara- ja ympäristöalan sekä taide- ja viestintäalojen tutkinnot. Luonnonvara- ja ympäristöalan tutkinnoista Hyrian eläintenhoidon koulutusohjelma on ollut erityisen vetovoimainen.


Hyrian esittelijöinä messuilla ovat luonnonvara- ja ympäristöalan yksikön neljä opiskelijaa ja kaksi opettajaa. Osastolla on mukana muutama pieneläinkin. Lisäksi on mahdollisuus tutustua Hyrian nettisivuihin ja onnenpyörää  pyöräyttämällä voi voittaa pinkkejä tuotepalkintoja!


”Oppilaitoksen nimi Hyria on vielä uusi ja etenkin valtakunnallisesti nimemme on vielä varsin tuntematon. Tunnettuuden lisäämiseksi Hyrian kannattaa olla mahdollisimman paljon esillä erilaisissa tapahtumissa”, perustelee opinto-ohjaaja ja opettaja Merja Immonen-Joensuu Jyväskylään messuille lähtöä.

Tutustu Next Step -messujen sivuihin tästä >>

 

MONIPUOLISEMPAA MEININKIÄ

Hyria on suosittu oppilaitos. Viime vuonna kevään yhteishaussa ensisijaisten hakijoiden määrä lisääntyi 11 % edellisen vuoden tilanteeseen verrattuna, samoin oli myös kaikkien hakijoiden kohdalla, kasvua oli 9 %.


Hyria tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille kaikilla ammatillisen koulutuksen aloilla. Yhteishaussa Hyriassa on tarjolla nuorten koulutuksessa yli 900 opiskelupaikkaa.


Oppilaitoksella on Hyvinkäällä ja Riihimäellä viisi nuorten koulutuksen toimipistettä. Hyrian yksiköissä koulutusta on tarjolla koulutusaloittain seuraavanlaisesti:


Hyria Hyvinkää

Kauppalankatu 18 Luonnontieteiden ala, Sosiaali- ja terveys- ja liikunta-ala, Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala

Karankatu 3-5 Matkailu-, ravitsemis- ja talousala, Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala, Tekniikan ja liikenteen ala

Uudenmaankatu 249 Luonnonvara- ja ympäristöala

Uudenmaankatu 20 Kulttuuriala


Hyria Riihimäki
Sakonkatu 1
Kulttuuriala, Luonnontieteiden ala, Matkailu-, ravitsemis- ja talousala, Tekniikan ja liikenteen ala, Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala


Urheiluvalmennus erikoisuutena Hyriassa

Hyriassa on mahdollisuus joukkue- tai yksilölajien urheiluvalmennukseen opiskelun ohessa. Valmennuksen tarkoituksena on lisätä urheilijoiden harjoittelumahdollisuuksia opiskeluaikana. Jokaisella lajilla on oma korkea-tasoinen valmentaja. Valmennukseen haetaan kevään yhteishaussa joustavan valinnan lomakkeella. Lue lisää Hyrian urheiluvalmennuksesta >>


Kevään 2011 yhteishaku

Ammatillisiin oppilaitoksiin ja lukioihin haetaan yhteishaussa. Hakija voi esittää viisi eri hakutoivetta. Hakuaika syksyllä 2011 alkavaan ammatilliseen koulutukseen on 28.2.-18.3.2011. Mahdolliset pääsy-, soveltuvuus- ja kielikokeet järjestetään 26.4.–27.5.2011. 


Hyriaankin haetaan nettihakupalvelun kautta osoitteessa www.haenyt.fi. Hyrian koulutustarjontaan voi tutustua tarkemmin kotisivuilla >>


Tulokset ilmoitetaan hakijoille aikaisintaan 16.6.2011. Opiskelupaikan vastaanottamisesta on ilmoitettava oppilaitokseemme viimeistään 30.6.2011. Kesän täydennyshaku syksyllä 2011 alkavaan koulutukseen on 8.7.-15.7.2011.

 

Lisätietoja

Hyria koulutus

 

Next Step -messut

opinto-ohjaaja

opettaja, metsätuotanto

Merja Immonen-Joensuu

Puh. 040 485 0380, merja.immonen-joensuu(at)hyria.fi

 

Yhteishaku

vararehtori nuorten koulutus
Markku Loiskekoski
Puh. 040 704 8807, markku.loiskekoski(at)hyria.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.