Ajankohtaista

8.2.2017 16.00

Hyria mukana Tekijä2017 -suurtapahtumassa Hämenlinnassa 9.2.

2017TEKIJ_logomusta_slogan-1

Työllistymisen, oppimisen ja verkostoitumisen hämäläinen suurtapahtuma, Tekijä2017, järjestetään torstaina 9.2. klo 11.00 - 16.30, Kauppakeskus Goodmanissa Hämeenlinnassa.

Tekijä2017 -tapahtumassa yhdistyvät opinto- ja rekrymessut. Tapahtumalla halutaan välittää keskitetysti tietoa alueen oppilaitosten tarjoamista opiskelumahdollisuuksista ja saada työmarkkinoille valmistuvat osaajat ja työnantajat kohtaamaan ja solmimaan mahdollisia kontakteja. Tapahtuma kokoaa paikalle myös toimijoita, jotka tarjoavat tietoa erilaisista työllistämisvaihtoehdoista sekä yrittäjyydestä ja välittävät tietoa rekrytointiin liittyvistä asioista.

Tapahtuma toteutetaan nyt neljännen kerran. Paikalle on saapunut vuosittain noin 1000 osallistujaa. Opiskelijoita saapuu paikalle mm. peruskouluista, lukioista, Hyriasta, HAMKista, Koulutuskuntayhtymä Tavastiasta ja Kiipulasta. 

Tule tapaamaan Hyrian opinto-ohjaajia, jotka tuovat mukanaan aimo annoksen koulutustietoutta!

Lue lisää tapahtuman verkkosivuilta: http://www.hamechamber.fi/tekija-2017Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.