Ajankohtaista

9.9.2014 14.36

Hyria mukana Rauta ja Petrooli® 2014 -tapahtumassa

rauta ja petrooliHyrian Matkailu-, ravitsemis- ja talousalan nuoret opiskelijat vastaavat opettajiensa johdolla Rauta ja Petrooli® 2014 -messutapahtuman ravintolatoiminnasta.

Messuilla tarjotaan keittolounasta, paistettuja muikkuja, grillmakkaraa sekä kahvia, täytettyjä leipiä ja itse leivottuja makeita leivonnaisia. Kaikki Sakonkadun hotelli-, ravintola- ja catering-alan opiskelijat osallistuvat tavalla tai toisella messujärjestelyihin. Messut tarjoavatkin opiskelijoille autenttisen ympäristön harjoitella catering-toimintaa kenttäolosuhteissa. Raaka-aineiden hankinnassa on suosittu lähialueiden tuottajia. Osa raaka-aineista on luomua.

Messualueen ravintoloiden rakentaminen on melkoinen voimanponnistus, eikä se onnistuisi ilman osastojen välistä yhteistyötä. Messualueen ravintolat on rakennettu yhteistyössä Hyrian rakennusosaston, sähköosaston ja logistiikkapuolen opiskelijoiden kanssa. Messut on loistava esimerkki osastojen välisestä toimivasta yhteistyöstä.

Rauta ja Petrooli® 2014 -tapahtuma järjestetään Riihimäellä Tehtaankadun messupuistossa 13.-14.9.2014. Tapahtuma on avoinna yleisölle klo 10 - 17.

Autoilijoille opastettu etäparkki

Tapahtumayleisöä pyydetään käyttämään Riutanharjun tanssilavan yleisöparkkia ja nauttimaan ilmaisesta elämysmatkasta veteraanilinjureiden kyydissä.

Lisätietoja


Hyria koulutus
matkailu-, ravitsemis- ja talousala, koulutuspäällikkö
Anna-Helena Holmström-Savolainen, anna-helena.holmstrom-savolainen@hyria.fi, puh. 050 415 3678

Rauta ja Petrooli® 2014 -tapahtuma
tapahtumapäällikkö Ari Ojala apk.ojala@gmail.com, puh.  040 548 8249Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.