Ajankohtaista

11.4.2013 12.29

Hyria mukana Kevätpuutarhamessuilla 11.-14.4.2013

Kevatpuutarhamessut
Tule tapaamaan meitä messuille! Löydät meidät osastolta 6m71.Kuvassa Anne, Julia, Hanne ja Susanna.

Kevätmessuille on koottu neljät messut yhden teeman alle: Oma Koti, OmaMökki, Kevätpuutarha ja Sisusta! -messut tarjoavat kaiken aina laiturin nokasta perimmäiseen kukkapenkkiin asti!

Opiskelijan tarinaa:

Hyrian puutarhatalousalan opiskelijat ovat mukana Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa 11 – 14.4.2013 ja olen yksi heistä, toisen vuoden aikuisopiskelija. Hyrian puutarhatalousalan opiskelijoiden Kevätpuutarhamessuille valmistautuminen alkoi jo pari kuukautta sitten suunnittelupalaverilla ja messuviikolla vihdoin valmistelut huipentuivat oppilaitoksen puutarhalla. Pääsimme toteuttamaan messujen hengessä puutarhalle upean kukkakaaren pajusta, jonka somistimme luonnonmateriaaleilla ja leikoilla ja toki teimme viimeisiä valmisteluja myös messuille.

Tule tapaamaan meitä messuille. Löydät meidät osastolta 6m71. Meitä on mukana täällä sekä nuoriso- että aikuispuolen opiskelijoita ja jos ala kiinnostaa niin mielellämme kerromme kokemuksiamme ja vastaamme sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Tapaamisiin messuilla!

Messusivusto netissä: http://www.finnexpo.fi/Sites3/Kevatmessut2013/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

Hyria koulutus

opiskelija
Anne Kostian
Puh. 045 85 25 501
anne.kostian(at)gmail.com

kouluttaja, puutarhatalousala
Laura Aaltonen
Puh. 050 415 3650
laura.aaltonen(at)hyria.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.