Ajankohtaista

17.12.2010 12.20

Hyria mukana Hyvä joulumieli –keräyksessä

Hyvä Joulumieli -keräys käynnistyi marraskuussa ja jatkuu jouluaattoon asti. Hyria on lahjoittanut keräykseen tämän vuoden joulukortti- ja joululahjavarat. Lahjoitussumma tuottaa hyvää joulumieltä yli 20 perheelle. Tänä vuonna jo 14. kerran järjestettävä keräys muistuttaa, että Suomessa on tälläkin hetkellä tuhansia vähävaraisia ja apua tarvitsevia lapsiperheitä. Keräyksen tavoitteena on hankkia 15 000 lahjakorttia, joilla vähävaraiset tai vaikeassa elämäntilanteessa olevat lapsiperheet voivat hankkia ruokatarvikkeita joulun alla. 70 euron arvoiset lahjakortit on tarkoitettu tuomaan hyvää joulumieltä.

Hyvä Joulumieli -keräyksen järjestävät Suomen Punainen Risti ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL). Keräys toteutetaan yhteistyössä Ylen Aamu-tv:n, Yle Radio Suomen sekä Keskon kanssa. MLL ja SPR valitsevat apua tarvitsevat perheet. Lahjakortin voi saada lapsiperhe, jossa on vaikea taloudellinen tilanne johtuen esimerkiksi yksinhuoltajuudesta, pitkäaikaistyöttömyydestä, vanhempien pätkätöistä, sairaudesta, vammaisuudesta tai kriisitilanteesta. Viime vuoden keräys tuotti 990 273,33 euroa. Tänäkin vuonna tavoite on miljoonassa eurossa.

Hyria toivottaa Hyvää Joulumieltä kaikille!

Hyva Joulumieli

Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.