Ajankohtaista

24.6.2013 9.05

Hyria mukana Asuntomessuilla 12.7.-11.8.2013

Tervetuloa tutustumaan Hyvinkään asuntomessukohteeseen nro 5 Hyrian pintakäsittelijäopiskelijoiden työnäytteenä olevaan taloon. Asuntomessut ovat avoinna joka päivä klo 10-18 heinä-elokuussa 12.7.-11.8.2013.

RTV-Pintamateriaalien erikoistalolla Hyriaa esittelevät pintakäsittelyalan opiskelijat Carita Kinnunen ja Antti Hämäläinen sekä kuva-artesaaniksi opiskeleva Ninni Valo. Hyriasta mukana on myös puualan ammatillinen ohjaaja Gabriella Särkkä.

Kohteessa on esillä kuvitusta opiskelijatöiden vaiheista. Tapahtumassa jaetaan tietoa Hyriasta ja maalarikoulutuksesta. Tapahtuman aikana arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan kaksi JOPO3-polkupyörää messujen jälkeen 19.8.2013. Lisäksi viikonloppuisin perheen pienimmille tehdään kasvomaalauksia.
asuntomessut 2013
Lyhyesti taustaa yhteistyöprojektista

RTV-Yhtymä Oy, Hyria koulutus Oy sekä Timo ja Pirkko-Liisa Niemelä solmivat kesällä 2012 sopimuksen yhteisesiintymisestä Hyvinkään asuntomessuilla 2013. Talo toimii messujen ajan RTV:n pintamateriaalien esittelykohteena ja Hyrian pintakäsittelijäopiskelijoiden työnäytteenä.

Hyrian pintakäsittelyalan opiskelijat ovat tehneet mm. talon ulko- ja sisämaalaukset, tapetoinnit sekä tasoitetyöt ja sokkelin pinnoituksen.  Hyrian osallistumisesta asuntomessuprojektiin voi lukea blogista osoitteessa http://asuntomessut2013.blogspot.fi/

RTV-Pintamateriaalien erikoistalon sisustustuotteet edustavat laajasti nykyaikaisten keraamisten laattojen, tapettien, lattialaminaattien ja parkettien valikoimia.

Lue lisää talon pintamateriaalitöiden valmistumisvaiheista blogista: http://asuntomessut2013.blogspot.fi/

Lisätietoja Hyvinkään Asuntomessuista: http://www.asuntomessut.fi/hyvinkaa-2013


Lisätietoja Hyrian toteutuksesta

Hyria koulutus

koulutuspäällikkö, rakennus- ja talotekniikka-ala
Ari Mikkola
puh. 040 330 5294
etunimi.sukunimi@hyria.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.