Ajankohtaista

8.2.2019 8.54

Hyria kouluttaa laitoshuoltajia HUS-Tukipalveluihin!

Näyttökuva 2017-10-02 kello 9.55.13

Hyria kouluttaa jo toista kertaa laitoshuoltajia HUS-tukipalveluihin. Lue aiemmasta yhteistyöstä tehty juttu täältä.


Puhdistuspalveluala kehittyy nopeasti. Alalle tarvitaan runsaasti uusia ammattilaisia vaihteleviin työympäristöihin ja tehtäviin. Koulutamme Hyvinkään sairaalaan uusia laitoshuoltajia yhteistyössä HUS-Tukipalvelut laitoshuollon kanssa.

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä sairaalaan laitoshuoltajan työtehtäviin. Niihin kuuluvat mm. puhtaanapito, ruoka- ja vuodehuolto ja huoltohuonetehtävät.

Koulutus soveltuu sinulle, joka haluat työskennellä sairaalaympäristössä ja pystyt tekemään vuorotyötä. Koulutus sopii myös maahanmuuttajille, joilla on riittävän hyvä suomen kielen taito.

Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista.

Tavoitteena on suorittaa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto. Opinnot antavat sinulle monipuolisen osaamisen puhdistuspalvelualan työtehtävistä. Koulutus on maksutonta.

Koulutuksen aikataulu ja sisältö

Hakuaika 8.3.2019 asti
Koulutus 8.4. - 20.12.2019

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Hyvinkään sairaalan HUS-Tukipalvelut laitoshuollon kanssa. Koulutus sisältää lähiopetusta, oppimistehtäviä, verkko-opetusta ja työelämässä oppimista.


Koulutuspaikka on Hyria Hyvinkää, Torikatu 18. Työelämässä oppiminen tapahtuu Hyvinkään sairaalassa, työvuorolistojen mukaisesti.

Tule avoimiin infoihin Hyvinkään sairaalalle 27.2. tai 6.3.2019 klo 13.00 (Sairaalankatu 2, kahvion aula)
tai hae suoraan Hyrian verkkosivujen kautta tästä!

Lisätietoja koulutuksesta

Kouluttaja Minna Kantoniemi
040 825 7722 / minna.kantoniemi@hyria.fi

Hyrian Hakutoimisto
020 690 159 / hakutoimisto@hyria.fi

Hyvinkään sairaala / HUS-Tukipalvelut Anne Kolehmainen, 

040 839 5526 / anne.kolehmainen@hus.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.